TV Önerisi
Merhabalar, salon için 75'' TV modellerine bakıyorum bir süredir, kampanyadan dolayı Samsung tvler şuan da daha mantıklı geliyor. OLed'leri görünce insan bir büyüleniyor fakat bu ekran yanması problemi kafamı çok karıştırıyor. Sizce Oled mi almalıyım Qled mi?
Eğerki Oled alıcak olur isem QE77S95CATXTK modelini tercih etmeyi, Neo Qled alıcak olursam da kampanyadan dolayı kapsanan Neo Qledlerden QE75QN90C veya 75QN700C gibi.
Yardımınızı bekliyorum, teşekkürler.
Ankara LLumar Cam Filmi Ve Stek Boya Koruma Filmi
Arkadaşlar herkese merhabalar, yaklaşık 3 ay önce yeni bir işletme açmış bulunmaktayım.
LLumar Ve Stek markalarında yetkili uygulama bayiisiyiz.
Yerimiz İncekte, İncek Vistanın -1. Otopark Katında dileyen tum forum üyelerine araçlarının detaylı temizliği, boya koruması, seramik kaplaması ve yıkanması için de yardımcı olabiliriz.
LLumarda ATR Serisi uyguluyoruz, 10 yıl garantili.
Stekde DynoLite(5 Yıl Garanti) ve DynoShield(10 Yıl Garanti) Serilerini uyguluyoruz.
Ön cam içinse LLumar Air 80 Serisi uyguluyoruz 5 yıl garantili ve sadece hafif mavimsi bir rengi var, cam filmi varmış gibi dikkat çekmez.
İki marka konusunda da uygulama yaptıran arkadaşlar garanti kartlarını talep etsinler uygulama merkezlerinden, ancak bu şekilde orjinalliğini kontrol edebilirler.
Dileyen tüm arkadaşlar bize burdan ulaşabilir.
Fiyat Listesi :
ATR Serisi 5 Cam: 1200 TL
AIR Serisi Ön Cam: 1000 TL
ATR Serisi Ön Cam: 700 TL
NOT: SUV araçlarda 100 TL fazla fiyat verilecektir.
|
.dav Formatı Video Oynatma Problemi
|
Oto Yıkama İsim Önerisi(Ödüllü)
Apple Music Aile Üyeliği
|
Uygulama Oluşturma
|
|
Ankara Terzi Tavsiyesi
|
ios 10 jb yardım
|
Son Giriş: 3 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 3 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 749
İkinci El Bölümü Mesajları: 6
Konularının görüntülenme sayısı: 96.061 (Bu ay: 1.954)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 107 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic