Google Play Console için 20 aktif test kullanıcısı
Herkese Merhaba Arkadaşlar, Android Google Play Market uygulama yüklemek için yeni politikalar getirdi buradaki zor süreçlerden biriside kapalı testler için 14 gün süre ile 20 adet test kullanıcı isteniyor. Bağımsız bir geliştirici olarak son dönemlerde de gündemde olan Yerli ürünlerin tüketimini artıracak Boykotlu ürünlerden uzak durulacak bir uygulama geliştirdim.
Uygulama sayesinde yerli üretim olan marka/firmaların toplu halde listeleyen markalar hakkında ürün ve tarih bilgisi gibi özet bilgiler sunan Gıda, İçecek, Temizlik, Teknoloji, Tekstil, Kişisel bakım vb. gibi bir çok olanda yerli ürünleri bulabileceğiniz bir mobil uygulama yaptım. Ek olarak Gıda, İçecek, Kişisel bakım ve temizlik alanlarında da barkod ile okutularak hızlı şekilde ürünlerin yerli olup olmadığı hakkında bilgi alabilirsiniz.
Sizden ricam bu alanda bana destek olmanız ve aktif olarak 14 gün sürecek olan kapalı test aşamasında aşağıdaki formdan bana market için kullandığınız email adresinizi göndermeniz
Gönderilen email adresleri herhangi farklı bir amaç için kullanılmayacak. Test sonrasında da silinecektir.
► 65" TV Tavsiyesi ◄
|
- Geriye dönük kira bedeli ve Kardeşler arası MİRAS -
|
Asus (VP228TE TN) mu? BenQ(GW2270 VA) mu?
|
|
|
Wifi internet kullanılmıyor hatası
|
Bloody v7 mouse Y eksen sorunu
|
Kaynakça yazma
|
Ders seçimi kod terim ve anlamlar
|
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 388
İkinci El Bölümü Mesajları: 4
Konularının görüntülenme sayısı: 14.348 (Bu ay: 219)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 10 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar