20.000 TL Altında Telefon Önerisi
Merhaba dostlar. Yaza doğru telefonumu değiştirmeyi düşünüyorum. Her anlamda fiyat/performans 20.000 TL yi aşmayacak telefon önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
RTX 3070 Ti· Den 4070 Ti· Super'e Geçilir Mi?
Merhaba dostlar. 1 yıl önce kampanyalardan ve indirimlerden toplamış olduğum pcim var. Şu anda ekran kartım Msi RTX 3070 ti Gaming x trio 8gb 256 bit. En baba oyunlarda bile 2k görüntüde ultra ve ultraya yakın özel ayarlarda şu ana kadar üzmedi beni. Bu kartı satıp, yarından itibaren piyasaya çıkacak olan rtx 4070 ti super 16gb 256 bit modeline geçmeyi düşünüyorum sizlerin de fikrini sormak istedim. Düşünceleriniz nelerdir?
Kulaklık Tavsiyesi
Merhaba dostlar, uzun araştırmalar sonucu İtopyanın kasım indiriminden bu ürünü aldım. Aynı fiyata daha kalitelisi varsa iptal edeceğim. Tavsiyesi olan varsa yazabilir. Pedler kumaş tercihimdir.
2 monitör arasında kaldım tavsiye
Merhaba dostlar, i7 12700, rtx 3070 ti sistemim var. Her tür kategoriden oyun oynamaktayım. Eylül ayı içerisinde monitörümü değiştireceğim ve iki seçenek arasında kaldım. Büyük ihtimal Asus diyeceksiniz ama tavsiyelerinizi ve neden o modeli seçmem gerektiğini açıklarsanız sevinirim. İkisinden daha iyi bu fiyatlara bildiğiniz ürün varsa yazarsanız makbul geçer.
Kitabım Çıktı
Merhaba, kitabım birçok firmada satışa açıldı. Önümüzdeki haftalarda Hepsiburada, Trendyol, Amazon gibi sitelerde de satışta olacaktır. İçeriğini Kripto paralara ilgi duyan, merak eden, ne olduğunu öğrenmek isteyen, akademik çalışma yapan, kripto paralar ile uğraşan birçok kişiye yönelik oluşturdum. Sormak istedikleriniz olursa yorumlara yazabilirsiniz.
Epic Games World War Z Crash Hatası
|
Asus prime b250m-k bios güncelleme sorunu
|
|
|
Nvidia gtx 1060 3gb shadowplay webcam ekleme sorunu
|
İ5 7400 3.5 ghz-Asus Nvidia gtx 1060 3gb 192 bit-Hyperx Kingston 8gb ddr4 2400 mhz-Asus prime B250M-K Cooler Master MasterKeys Lite L Combo RGB LED Türkçe Klavye Mouse Seti https://www.youtube.com/watch?v=YlDaaYFXy34 |
Son Giriş: 8 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 9 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.043
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 19.389 (Bu ay: 130)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 81 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Taşınabilir Bilgisayarlar