M2 ssd verileri şu şekilde tamam dolu ama yazma hızı okuma hızı aşırı düşük anakartım b450m s2h anlayamadım eskiden 1000 yazma oluyordu yine iyi kötü
Psu cover
Arkadaşlar size bir sorum olacak benim kasam corsair spec 05 psu açık şekilde görülüyor kablolar falan. bende dekota denilen bir malzemesinden psu cover yapmayı düşünüyorum. malzeme sert köpük tarzında siyah bir malzeme hafif sert fakat psu için sıcaklık sorunu olur mu ? psunun üst ve yan taraflarına kalın havalandırma için pencere gibi keserim yüzde 80 psu açıkta durur kablo kısmı tamamen kapalı kalır ama yinede korkuyorum sıcaklık değerini artırır mı diye bilgisi olan fikir verirse sevinirim
Amerika İphone 13
Merhaba bir arkadaşım amerikadan gelecek iphone getirtmeyi düşünüyorum. Apple store dan alırken sim free diyerek alacak fakat herhangi bir başka bir şeye bakmak gereklimi aynı şekilde benim bildiğim bir e-sim bir standart sim oluyor. ben e simi kullancam 4 ay sonra diğer slotu kullanacağım o süre içinde de kıbrısa gideceğim. kıbrısa kimlik üzerinden gideceğim kayıt yaptırabilirmiyim bir sorun olur mu ?
İmei kaydı 3 yıl
Bir yakınım iphone imei kaydı yapmıştı 2020 eylülde artık sadece onun hattıyla çalışıyor diye biliyorum fakat 3 yıl sonra herhangi bir hat ile çalışır mı ve başkasına satabilir mi öğrenmek istiyorum. Bilgisi olan var mı
İSTANBUL BİLİŞİM DOLANDIRICILIĞI
|
32 inch 1080p vs 1440p ?
|
32 inch 1080p 144hz vs 1440p 60 hz
|
12.000 btu klima yetermi ?
|
reboot and select proper boot device sorunu
|
|
2- Asus X550JK-XO012D 15.6" LED 768p HD | Intel® Core™ i5-4200H Dual-Core CPU 2.8 GHz up to 3.4 GHz | NVIDIA® GeForce® GTX850M 2 GB DDR3 GPU | 500 GB 5400 RPM HDD | 12 GB 1600 MHz DDR3L RAM | Super-Multi DVD | 3 in 1 Card Reader | Bluetooth 4.0 HS | VGA Web Camera | Windows 8.1 Pro
|
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 249
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 32.352 (Bu ay: 228)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 27 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar