Mobil ses sistemi icin haporlor tavsiyesi
Elimde 48v 15a scooter bataryasi var. Bunu kullanip bir 2.1 anfi yaptirmak istiyorum. Ortalama 8-10 saat kullanabilmek icin haporlor kac wat olmali, hangi marka tercih edilmeli.
Varsa Anfi yaptirabilecegim yer tavsiye edebilirmisiniz.
Uzun omurlu bir urun uretmek istiyorum.
M2 ssd dosya kopyalarken yavaşlıyor sıfır oluyor
Laptoba ait M2 ssd vardı kenarda duruyordu, buna bir adaptor aldim ürünü monta edip gerekki testleri yaptim.
Ssd kopyalama yaptım 500mb yazıyordu saniye de,
M2 ssd kopyalama yapınca saniyede 1000mb değerler aldım.
Ürün 1500 okuma 1000 yazma değerleri vardı zaten.ne güzel bı depolaa oldu dedim.
M2 ssd 2 alana bölünmüştü bende CMD üzerinden silip tek alana donusturdum. Artık ürün eskisi gibi çalışmıyor.
Urune 5 GB dosya atıyorum 500mb başlıyor yavaş yavaş hızı azaliyor 10 sn sürmüyor "0" a düşüyor sonra ara ara yükselip tekrar "0" oluyor 5gb dosya 10 sn de kopyalanması gerekirken 2-3 dakikada kopyalaniyor.
Laptop üzerinde bu işlemler gerçekleşiyor.
10 kez formatlayip GBT MBR seceneklerinide denedim. Düzelme olmadı. Elimde birde harici olarak ssd var adaptör takarak kullandığım.
Onda aynı kabloyu kullanarak denedim. Hiçbir sorun yok 350mb hızla yaziyor 30gb dosya 1 dk gibi sürede kopyaladi.
Bu konuda bilgisi olan varmı nerde hata yaptimda bu başıma geldi
M2 adaptörü
SSK M.2 NVME SATA Aletsiz SSD Muhafaza Adaptörü Okuyucu,RTL9210B Cips USB C 3.1/3.2 Gen 2 10Gbps PCIe,6Gbps SATA MKey/(B+M) Anahtarı,Harici Katı Hal Sürücü Kutusu Desteği UASP Trim 2242/2260/2280 için https://www.amazon.com.tr/dp/B097H7JZVG?ref_=cm_sw_r_apan_dp_53H94ZZBPJAA41PK48HS&language=tr-TR
Ssd adaptoru
https://www.hepsiburada.com/orico-usb-3-0-type-c-2-5-inch-sata-ssd-hard-disk-kutusu-siyah-p-HBCV00004BHI0W?magaza=Maxitekno&url_src=and-product-detail
Arkadaşlar şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.
Malatya'da ikametgah ediyorum aldığım scooter'ın yetkili bayisi bir telefoncu. Güleyim mi ağlayayım mı bilemedim. Aradığım soruya memleketimde cevap bulamayacağım için size danışıyorum.
Elimde 48 volt 15 amper bir scooter bataryası var.
Yine 48 voltluk amperi yüksek bir batarya yaptırmak için hangi pilleri kullanmam gerekiyor bilmiyorum. 3.7v 2600 mah ve 3.2v 6000mah bu pilleri inceledim. Bunlardan seri bağlantı ile 48 v bir batarya yaptığımda kaç amper alacağımı halen çözemedim.
Bana şu pillerden şu kadar alırsan şu kadar tutar ve karşılığında 48 watt ve şu kadar amper alırsın gibi bilgilendirirseniz çok sevinirim.
Buralarda volta motor bisikletler için batarya yapan bir usta varmış, ben de dedim ki malzememi alıp adamın önüne koyar abi bana şu ebatta şu voltajda şu amperde bir batarya yapar mısın derim diye düşündüm.
Eğer yanlış bir yol kullanıyorsam lütfen yönlendirin.
Bir de bu scooterlarda voltaj aynı kalırsa amper artarsa beyinde sıkıntı yaratır mı.
mkv formatını avi ye çevirme yardım
|
3D 40"42" led tv almak istiyorum
|
pc için tv monitor tavsiyesi
|
power suppy çok ısınıyor omlet yapacak kadar
|
|
SANA OLAN SEVGİM BAŞLADIĞI YERDE BİTER...
|
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 32
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.634 (Bu ay: 126)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 4 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware