Huawei P9 Lite 2017 depolama izin sorunu yardım
Reklam olarak algılamayın telefonumun özellikleri bu "https://www.epey.com/akilli-telefonlar/huawei-p9-lite-mini.html" Moderatörler yanlışım varsa düzeltin varsa özür dilerim.
Telefonun depolaması kısıtlı olduğu için harici san disk taktım ve uygulama harici depolama zorla izin vermeyi deniyorum olmuyor Wild Rift yüklediğimde uygulamalardan dolayı belek yetmiyor ve devamlı gelen güncellemelerden dolayı alan yetersiz kalıyor gerekli olan instegram, WhatsApp, Telegram vb gibi uygulamaları yüklediğimde güncelleme dahi yapamıyorum sorunum açılmaması san Disk'i biçimlendirdim olmadı telefona format attım yine olmadı her şeyi denedim yardımcı olur musunuz ayrıca bu telefona mobil TFT yüklenmiyor sistem gereksinimleri uymasına rağmen sebebini nedir? Veya uyumsuz ise nasıl yükleyebilirim bu konuda yardımcı olursanız çok mutlu olurum saygılarımı sunuyor. Hayırlı günler dilerim.
TYT tercihi yardımcı olurmusunuz
Benim sorum şu bu puan ve sıralama ile seçebileceğim bölüm var mı ? özellikle Akdeniz bölgesinden seçmek istiyorum bu konuda yardımcı olur musunuz ilk defa sınava giriyorum ve tercih yapamadım bilmediğim için çevremdeki insanlara da sormaktan utandım açıkçası puanım düşük olduğu için ve arkadaşımın birisi forum da yardımcı olabilecek çok kişi olur dedi ve paylaştım bu konuda yardımcı olursanız mutlu olurum ayrıca saçma sapan yorumlar ekleyip insanların canını sıkmayın düzgünce ciddi bir konu hakkında bilgi almak istiyorum yardımcı olursanız gerçekten çok mutlu olurum saygılarımı sunuyorum hayırlı günler dilerim.
Huawei P9 Lite 2017 depolama izin sorunu yardım
Reklam olarak algılamayın telefonumun özellikleri bu "https://www.epey.com/akilli-telefonlar/huawei-p9-lite-mini.html" Moderatörler yanlışım varsa düzeltin varsa özür dilerim.
Telefonun depolaması kısıtlı olduğu için harici san disk taktım ve uygulama harici depolama zorla izin vermeyi deniyorum olmuyor Wild Rift yüklediğimde uygulamalardan dolayı belek yetmiyor ve devamlı gelen güncellemelerden dolayı alan yetersiz kalıyor gerekli olan instegram, WhatsApp, Telegram vb gibi uygulamaları yüklediğimde güncelleme dahi yapamıyorum sorunum açılmaması san Disk'i biçimlendirdim olmadı telefona format attım yine olmadı her şeyi denedim yardımcı olur musunuz ayrıca bu telefona mobil TFT yüklenmiyor sistem gereksinimleri uymasına rağmen sebebini nedir? Veya uyumsuz ise nasıl yükleyebilirim bu konuda yardımcı olursanız çok mutlu olurum saygılarımı sunuyor. Hayırlı günler dilerim.
|
A4Tech x7 mause makro problemi
A4Tech x7 x-710BK oscar mause bulunamadı
|
|
|
hard disc problemi
|
bir sorunum var el atarsanız sevinirim :(
|
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 24
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.361 (Bu ay: 50)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware