Anker liberty pro 3 kulaklığımın teki kayıp
Arkadaşlar selam, Anker marka liberty pro 3 model kulaklığımın teki asansörden düştü. dolayısıyla bulamıyorum. Eğer farkl bir kişiden aynı model kulaklığın diğer tekini temin etsem bu iki kulaklığı eşleştirip çalıştırabilir miyim? airpods'larda bu özellik olduğunu biliyorum fakat her bluethot kulaklıkta var mıdır bu özellik? bilgisi olan varsa net bilgi verebilirse sevinirim. Kolay gelsin.
Farklı local networklerdeki VLAN'ların haberleşmesi
Merhaba,
Aşağıda şemasını koyduğum topoloji hakkında basiti bir soru sormak istiyorum.
Sol taraftaki LAN'daki vlan 10 ve vlan 20'deki pc'leri kendi içinde haberleştirebiliyorum. Fakat bunları sağ taraftaki farklı bir LAN'daki pc'leri de aynı VLAN'a alıp haberleştirebilmek mümkün müdür? sadece bu cihazları kullanarak.
yani soldaki 10.41.10.7 ip'li cihazdan sağdaki 10.41.10.6 ip li cihazları aynı vlana alıp haberleştirmek mümkün müdür?
yardımcı olursanız sevinirim, kolay gelsin.
iyi forumlar
Yedek subaylık çıkma olasılığı nedir?
Merhabalar,
Ben 4 yıllık lisans mezunuyum. 26 yaşımı doldurdum, elektrik-elektronik mühendisliği bitirdim, 3 yıl uzattım + 1 sene hazırlık bitirdim. not ortalaması 2.27
Açıkçası önce bedelliye karar vermiştim ama sonra yedek subay çıkar mı diye şüpheye düştüm, burada sormak istedim. Tercihimi öncelik olarak yedek subay belirlesem tahmini olarak yüzde kaç ihtimalle yedek subaylık çıkar?
Yani açıkçası bedelli yapma imkanım varken yedek subay maaşı alırım düşüncesi ile başvurup sonra 6 ay ücretsiz er olarak yapmak istemiyorum. Bu konuda bilgi verirseniz sevinirim.
İyi forumlar
Bu ramleri yükseltebilir miyim?
Laptop açıldığı an kapanıyor
|
|
4k üzeri hesap ALINIK
|
modemden yanlışlıkla kendimi engelledim :D
|
4 k hesap alınıcak
|
Son Giriş: 11 ay önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 156
İkinci El Bölümü Mesajları: 9
Konularının görüntülenme sayısı: 7.972 (Bu ay: 124)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Spor