Kombi gündüzleri ısıtmıyor akşam ısıtıyor
Merhabalar, Demir Döküm marka bi kombimiz var bu arkadaş gündüzleri ısıtmıyor anlamadım nedenini. Çıt çıt çıt yapıyor ateş simgesi çıkıyor 2-3 derece yükseliyor sonra sönüyor. Akşamları işten eve geliyorum bi bakıyorum sorun yok bütün gece yanıyor ama gündüz olunca yanmıyor. Sıcak su falan konusunda bi sıkıntı yok. Gündüzleri petekler ısınmıyor sadece. Sebebi ne olabilir bilgisi olan aydınlatırsa sevinirim. Ayar falan yapacak tuşu da yok ortasında 1 tane tuş var ona basılı tutunca kaç bar su var onu gösteriyor ya da eco-comfort arası geçiş yapıyor. tam modelini bilmiyorum ama paneli fotoğraftaki gibi bizde nepto yazmıyor sadece.
32" kavisli va monitörden 32" düz ıps monitöre geçilir mi?
Arkadaşlar merhabalar, bu ara düşünmekteyim nasıl olur diye. Monster Aryond a32 v1.1 modelini kullanıyorum, Dell G3223D modeline geçmeyi düşünüyorum ama ne kadar mantıklı bilemiyorum. Sizlerden gelen fikirleri okumak isterim.
Razer Barracuda x 2022 plastik sorunu
Merhaba, kulaklığı alalı 13 ay falan oldu temiz kullanıyorum yere falan düşmedi ama yanındaki plastik parça kırıldı. Daha önce böyle sorun yaşayan var mıdır? Yani kronik bir sorun mudur bu? Garantiye göndermeyi düşünüyorum çünkü normal şekilde kullanan biriyim ayda toplasan 10-15 saat kullanıyorumdur.
Soldaki parça direkt kırılmış, üstündeki parça da çatlamış gözüküyor o da ileride sorun çıkartabilir. Sağ taraf ise yine aynı yerden çatlamaya başlamış o da sol taraf gibi kırılacak galiba.
Merhabalar, bu konularda çok fazla bilgim yok araştırmaya çalışıyorum değerli forum üyelerinden tavsiye ve yardıma ihtiyacım var. Evimiz 120m2 aşağısı 1+1 yukarısı 1+1 şeklinde dubleks lakin yukarı çıkış kapalı, aslında 2 ayrı daire gibi de düşünülebilir. Yukarıda ana modemi konumlandırmak istiyorum hem yukarıda hem aşağıda wifi ve kablolu şeklinde internet kullanılacak. Mesh sistem vs onlardan bahsediliyor tam olarak bilgim yok açıkçası. Daha önce farklı katlar arası internet bağlamıştım da öyle rastgele yaptım internetten baka baka. Ana modemin arkasına lan kablosu takmıştım diğer lan kablosunu da başka modeme takmıştım öyle bi sistem yapmıştım. Şimdi nasıl bir yol izlemeliyim? Çok özel sistemler olmasına gerek yok aslında günün sonunda ev halkı youtube girecek, yemek tarifi bakacak, vs vs.
Modem tavsiyesi olarak daha güncel ve uzun yıllar götürecek bir şey istiyorum. Fiber altyapısı destekliyor 100mbit'e 8 şeklinde. Yan mahallemde gigafiber var yakın zamanda gelmese bile belki 1-2 seneye gelir diye düşünüyorum. O yüzden gigabit destekleyen modem almak istiyorum. wifi 6 falan da olsa fena olmaz.
Driver San Francisco neden tutmadı?
|
ETS 2 Save dosyası verecek olan var mı?
|
Bir film vardı... Edit: Bulundu
|
Root işini biri anlatabilir mi?
|
Öğretmen olunabiliyor mu?
|
Dizüstü bilgisayarlar hangi aylarda çıkartılıyor?
|
Meslek: televizyoncu
Son Giriş: 6 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4.739
İkinci El Bölümü Mesajları: 47
Konularının görüntülenme sayısı: 67.143 (Bu ay: 809)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 241 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic