herkese merhaba,
Yeni sistem toplama hevesiyle başladım bir kaç şey almaya, şimdiye kadar aldıklarım, almayı düşündüklerimi belirtiyorum aşağıda, tavsiyelerinize açığım her konuda. Pek hakim değilim donanıma ve markalara maalesef. Derdim şu, alayım 4-5 yıl kafamda sistem güncelleme/yenileme gereksinimi olmadan beni idare etsin. Mümkünse 2k'da keyifle oyun oynayabileyim. Grafik-animasyon, video edit vb. çalışmalar yapmama imkan sağlasın.
Ekran kartı
AMD Radeon RX 7800 XT Fighter
İşlemci
Henüz almadım, düşüncem 7600x. Fazla mı olur, eksik mi olur bilmiyorum açıkçası, tavsiyelere açığım.
Anakart
AS Rock B650M Pro RS WiFi modelini almak üzereyim. Başka tavsiyeniz varsa değerlendirebilirim.
Ram
32 GB 6000 CL 30 düşününyorum. Hangi markalar iyidir, hangileri değildir bilgim yok, tavsiyenizi bekliyorum burada da. Beyaz olsa, rgb olsa güzel olur ama şart değil.
Bellek
1 TB m2 ssd istiyorum. Samsung'lar pahalı geldi, kioxia'yı gözüme kestirdim ama yine ram'deki gibi, yeterli bilgim yok. başka önerileri de değerlendiririm.
Soğutucu
MSI MAG CoreLiquid E240 Beyaz aldım. Doğmamış çocuğa don biçtim :) İşlemci için yeterli olur umarım.
Kasa
MSI MPG Gungnir 110R Beyaz ATX Mid Tower aldım. Ekran kartı sığar diye umuyorum.
Güç Kaynağı
Hiçbir fikrim yok... Sanırım 750-850W'tan aşağısı olmaz bu düşündüğüm sisteme. Hangi markalar güvenilir, sağlam bilmiyorum, tavsiye bekliyorum.
Şimdiden teşekkürler.
Laptop kendini sürekli yeniden başlatıyor!
|
vodafone numara taşıma sonrası arama sorunu
|
|
Vestel Zeta TV görüntü problemi
|
İlandaki araç hakkında ne düşünüyorsunuz?
|
Meslek: Öğrenci
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 38
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 2.696 (Bu ay: 23)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware