iOS 17 | Airpods Pro 2 Yeni Özellikler Hk
Hala daha yeni özellikleri anlamaya çalışıyorum. Uyarlanabilir modun diğer modlardan farkı nedir acaba? Bana Şeffafın bi tık daha yukarki modu gibi geldi. Kişiselleştirilmiş ses yüksekliğinde bir fark göremedim. Sohbet farkındalığı konuşma algıladığında otomatik direkt şeffaf moda alıp müziğin sesini kısıyor. Yüksek sesleri azaltma yine anlamadığım bir diğer konu. Anlatabilecek olan var mıdır
|
|
Kendim türk telekom alt yapısı üzerinden başka bir iss kullanıyorum neyse bu dolap ilk bağlandığında ilk vdsl2ye geçen bendim ulaşılabilir hız 117 mbps idi. 3 hafta sonra sabah aniden düştü 94 mbpse 1 hafta sonra 105 mbps oldu. Bugün üst kat komşum adsl2 kullanıyordu vdsl2ye geçiş yaptırdım ve ben 80 mbps kullandığım için onada 80 mbps tanımlattırdım birde ne göreyim. Üst kat komşumun adsl2 denm vdsl2 ye geçiş yaptığı anda ikimizinde interneti aynı anda gitti geldi ve hop ulaşılabilir hız 105ten 81e düştü. E ne anladık abi biz bu yeni saha dolaplarından sadece 1 abonenin adsl2den vdsl2ye geçmesi eğer maksimum kapasite hızını 20-25 mbps değer birden düşürecekse 2-3 abonede adsl2 hızına düşeceğiz. DSLAM cihazının kalitesizliği mi bu yapılması gerekn bir şey var mı yoksa sürgünmüyüz. Mahallede daha vdsl kullanan kişi sayısı ya 4tür yada 5. Mahalledeki saha dolabının gücünü herhalde biz 2 miz çekiyoruz
Ağustos 2021 nezle salgını
|
Arkadaşlar sizce 2 senelik bu 2 bölüm arasından hangisini seçmeliyim 2sinede puanım yetiyor hangisinin iş olanağı daha açıktır? Elektronik haberleşme okursam türk telekom gibi yerlerde saha ekibi olarak çalışabilir miyim biraz ilgim var o tarz işlere elektrik okusamda yine aynı yere girebilir miyim sizce hangisi daha avantajlı?
Maksimum hız düştü
100 mbps kullanıyorum. Bilgisyardan veya iphone telefonumdan hız testi yaptığımda rahatlıkla 90 mbps görebilirken 5 ghz wifi ağına bağlı 2 android cihazdada 1.si mi stick tv aparaıt 2.si galaxy j7 duo telefon ikisindede full çekmesine rağmen 50de kalıyor kısıtlanıyor gibi sanki ama iphoneda böyle bir sorun yaşamıyorum neden olabilir? Archer VR300 kullanmaktayım modem olarak. 2.4 ghzda ise 35 mbps.
Son Giriş: 3 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.396
İkinci El Bölümü Mesajları: 9
Konularının görüntülenme sayısı: 82.173 (Bu ay: 602)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 727 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar