Otomatik B Hatchback Tavsiye
Arkadaşlar otomatik B hatchback de karar verdik. Fakat bunlardan hangisi daha sorunsuz, daha konforlu ve verdiğim paranın hakkını verir bilemiyorum. Seçenekler Clio, i20, C3 ve Mk5 Polo. Hangisi mantıklı olur? 800-850 bin TL civarı sizin başka öneriniz var mı? Teşekkürler.
800-900 bin bandında araç önerisi
Reis çikolata ikramında
Akım korumalı priz gerekli mi ?
Arkadaşlar beyaz eşya montajına gelen ekip akım korumalı priz satmaya çalıştı, bu cihazlar hassas kullanmanızı tavsiye ederiz vs. diye zırvaladı gitti. Araştırmama göre bu prizlerin içerisinde bir kaç liralık varistör var. Aynı varistörden beyaz eşyaların devre kartlarında da olduğu iddia ediliyor ki bence de mümkün. Sizce "akım korumalı priz" adı altında satılan şeylerden almak mantıklı mı ?
İşaretlenemeyen bildirim
Hiçbir cevabım alıntılanmamış olmasına rağmen boş boş bildirim geliyor. Bildirim paneline tıklıyorum boş. Ama forum sayfasına geçiyorum 4 bildirim görünüyor.
500 TL'lik yeni banknotlar yolda
5 TL'lik madeni para ve 500 TL'lik yeni banknot için hazırlıkların başladığı iddiası varmış. Venezuela olma yolunda tam gaz ilerliyoruz.
Dizel Otomatik Suv Tercihi
Arkadaşlar merhaba bu aralar bir hevese kapıldık, dizel otomatik b suv bakıyoruz minimum 2017 model ve 250-260 bin lirayı aşmayacak şekilde. Bir sürü model araştırdım Renault ve VAG grubu dahil. Şanzımanı, motoru vs. sorunsuz, malzeme kalitesi nispeten iyi ve az yakan bir araç arıyorduk. C3 Aircross ve Mokka X kaldı elimizde. Kullanan/kullanmış olan varsa yorum almak isterim. Başka model tavsiyesi olan varsa yine değerlendirebiliriz.
iPhone 6 şarjın akıp gitmesi ?
|
Yazıcı tavsiyesi istiyorum
|
Saç dökülmesine karşı şampuan önerisi ?
|
İlgi Alanları: Futbol | Formula 1 | Dizi-Sinema | Oyun Konsolları
Son Giriş: 6 dk. önce
Son Mesaj Zamanı: 6 dk.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 31.424
İkinci El Bölümü Mesajları: 41
Konularının görüntülenme sayısı: 32.434 (Bu ay: 1.019)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 43.539 (Bu hafta: 9)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic