Gear Sport AÇILMAMA SORUNU YARDIM !!!!
Hepinize iyi forumlar arkadaşlar. 2 yıldır kullandığım akıllı saatim gear sport bir anda kapandı. İlk gün şarj cihazına bağladığımda şarj oluyor gibi oldu 30 saniye sonra şarj cihazında kırmızı ışık yanıp sönmeye başladı. Bu şarj olmuyor uyarısı diye biliyorum. Neyse 1 gün hiçbir şey yapmadım . sonraki gün şarj cihazını ve saatimi güzelce temizledim. Şarj cihazına bağladım ve şarj olmaya başladı. Bağladığımda şarj olduğunu gösterir uyarı simgesi çıktı. Ve cihazın yüzde kaç şarj olduğunu da gösteriyor. Bekledim ve saatim Yüzde 100 şarjda oldu. Sorun şarj olduğu halde cihazım AÇILMIYOR. Başına gelen ve önerisi olan arkadaşların yardımını bekliyorum. Bu konu grubunda ilk defa konu grubunda ilk defa konu açıyorum . Hatamız olduysa affola . İyi akşamlar
Arkadaşlar Anakart Ram uyumu DESTEK ?
|
Arkadaşlar Anakart Ram uyumu DESTEK ?
|
Kymco Agility 125 KM Saati
|
Sizce Hangisi Mantikli ?
|
Far Boyama Yardım !
|
Replika Cihaz Yardım !
|
Cevap: Çekilişin kralı burada !!!!!!
|
|
Arkadaşlar Fikri olan VAR mı ?
|
İlgi Alanları: Donanım,Elektronik,Motorsiklet
Anakart: Asus Maximus Formula II , Ram: Kingston 8 Gb HyperX 1066 Mhz , İşemci: İntel Quad Core Q9650 3.00 Ghz , Ekran Kartı: Sapphire HD7770 1 Gb Ghz Edition , SSD: OCZ Vertex 2 100 GB , HDD: Samsung 1 TB , Psu: Asus P55 550 Watt , Kasa: Aerocool XWarrior , Sinema Sistemi: Sony DAV-DZ280 |
Anakart: Asus Maximus Formula II , Ram: Kingston 8 Gb HyperX 1066 Mhz , İşemci: İntel Quad Core Q9650 3.00 Ghz , Ekran Kartı: Sapphire HD7770 1 Gb Ghz Edition , SSD: OCZ Vertex 2 100 GB , HDD: Samsung 1 TB , Psu: Asus P55 550 Watt , Kasa: Aerocool XWarrior , Sinema Sistemi: Sony DAV-DZ280 |
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 441
İkinci El Bölümü Mesajları: 146
Konularının görüntülenme sayısı: 8.202 (Bu ay: 56)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 16 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El