4090'lar arasındaki fark
Merhabalar arkadaşlar,
Kartların performansları baya yakın gibi Galax ve gainward çok yabancı olduğum markalar. Benim merak ettiğim gainward alacak olsak acaba çok bir sorun yaşanır mı. Epeyi video izledim ama tam emin olmak zor. Kullanmış olan arkadaşlar var mı acaba?
5900x ile birlikte 4090 veya 4080 tavsiyesi
Merhabalar,
Pek çok araştırma yaptım ama tam emin olamadım bir türlü 5900X ile 4090 alsam darboğaz durumu ne olur acaba illa am5 sistem mi dizmek gerekiyor? Yoksa 4080 mi düşünmek lazım?
Teşekkürler
Online Excel Hakkında
Merhabalar,
Online excel kullanmak istiyorum ama merak ettiğim konu 2 excel dosyası arasında veri transferi mümkünmü? İkiside online olarak kullansam ve 1 tanesini indirip sürekli online ile kontrol yapıp verileri güncellemesini istesem, böyle bir sistem kurabilirmiyim? teşekkürler.
4TB HDD Tavsiyesi
4TB hem oyun hemde depolama amaçlı kullanabileceğim harddisk arıyorum.
Seagate ironwolf 4TB-7200 RPM-256MB alabilirim ama NAS ile normalin farkını araştırmama rağmen pek çözemedim. Oyun için kullansam zararı olur mu bilemiyorum,
Önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar, şimdiden teşekkürler
Youtube hesabıma başkaları tarafından video yüklenmiş
1-2 hafta kadar önce 5-6 video gördüm hesabımda şifreleri değiştirdim, 2 aşamalı doğrulamayı açtım vs her şeyi yaptım diyebilirim.
Oyun hack videoları vardı ve hesabım ihtar almıştı bende heralde bi hata gibi bir şeydir dedim kendimce belirttiğim önlemleri aldığım için yeterli olduğunu düşünmüştüm.
Fakat bir şekilde zannedersem tekrar video yüklenmiş ve artık hesabıma giriş yapamıyorum askıya alındı diye bir uyarı geliyor, hesaba giriş yapıyorum gmail'e yani ve orada "hesap güvenliğini sağlayın" bölümünden gereken aslında her şeyi de yaptım. Ama olayı çözebilmiş değilim. Gmail hesabımın şifreside çok karışık zaten telefon onayı da açıktı nasıl oluyor biri hesabıma video yükleyebiliyor anlamış değil.
Araştırmaya çalıştım ama net bir şeyler bulamadım. Yardımcı olabilecek varsa minnettar olurum.
Amd 5800X Sistem Önerilerinizi bekliyorum
İşlemci
AMD Ryzen 7 5800X 3.80 Ghz 8 Çekirdek 36MB AM4 7nm İşlemci 4857.76TL
Anakart
MSI B450-A PRO MAX 4133mhz(OC) M.2 AM4 ATX Anakart 1000.95TL
Bellek
G.Skill 16GB(2x8) RipjawsV 3600mhz CL18 DDR4 Ram (F4-3600C18D-16GVK) 718.58TL
Güç Kaynağı
Thermaltake 750W Toughpower GF1 80+ Gold Tam Modüler Güç Kaynağı 1137.5TL
Sinerji'den topladım. Piyasaya şuan tam hakim de değilim. Bunun dışında başka bir parçaya ihtiyacım yok. Ekran kartı için ileride 3070 almak istiyorum o yüzden dedim acaba 750w mantıklı olur mu.
Ayrıca amd'nin yeni kartlarıda olabilir onlar içinde aynı segment bi kart 750w isteyebilir diye bu şekilde bıraktım.
Bütçe bu 4 parça için ortalama 7000-8000 tl arası. PC hem render hem oyun için kullanıcak , anakart vs hatta dilerseniz işlemcide dahil bu bütçe ile sistem önerilerinizi bekliyorum.
Xbox gamepad PC'de kullanma - bluetooth
|
Websitesi yaptırmak istiyorum
|
|
Oyuncu Koltuğu Önerisi
|
Son Giriş: 3 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 371
İkinci El Bölümü Mesajları: 131
Konularının görüntülenme sayısı: 14.371 (Bu ay: 122)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 54 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El