Merhaba,
Oda parfümü cihazı gibi bir cihaz aldım 2 Adet Orta Boy ( C Size ) Pil ile çalıştığı bilgisi var. Cihazın pillerinin oturduğu görseli ekleyeceğim. Benim sorum şu ben bu cihazı pil ile değilde ADAPTÖR / TRAFO tarzı bir cihazla çalıştırıp pilleri devre dışı bırakmak istiyorum, adaptör girişi falan yok. Bunu istememdeki asıl amaç elektriğini lamba hattına bağlayıp sadece lamba açıkken belirli periyotlarla püskürtme yaptırıp koku kartuşu nun bitme süresini uzatmak istiyorum ve diğer amaçta tabiki pil değiştirme derdinden kurtulmak. Şimdi yardımcı olabileceklerden ricam nasıl kaç volt / kaç amper bir adaptör / trafo ile çalıştırabilirim bana böyle bir tavsiyede bulunmanızı rica ederim, alabileceğim adaptör / trafo linki varsa atabilirseniz iyi olur. Aslında telefon şarj aletlerim var boşta ama onlar olur mu olmaz mı bilmiyorum yada onlara bir iki parça elektronik ekleme yapılması gerekiyorsa onu' da söylerseniz oda alternatif olabilir. Telefon şarj cihazlarını kullanmak istememdeki sebep sürekli elektrikte duracağı için SAMSUNG/NOKIA gibi markaların adaptörleri var elimde bunlar kalitelidir diye düşündüğümden. Elimde şu kademeli volt değiştirilebilen adaptörden de var fakat çok kaliteli gibi gelmediği için gözüme çok aklıma yatmadı açıkçası. Kaliteli bir marka adaptör de alabilirim tavsiyeniz olursa. Led lambaları çalıştırdığımız trafolardan buna uygun olanı varsa onunda öelliklerini söylerseniz uygun olanı bulup sipariş verip montaj yapabilirim. Eletrik / Elektronik işler elimden gelir lehim makinem var kabloları onunla lehimlerim diye düşünüyorum. BU CİHAZI ADAPTÖRLE ÇALIŞTIRABİLMEM KONUSUNDA YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM. Şimdiden Teşekkürler. @karafetva
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: dün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 641
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 623 (Bu ay: 34)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 96 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar