Merhabalar,
Türk Telekom 75 Mbit paketini kullanmaktayım. Internet Download Manager (IDM) isimli program ile Max hız dosya indirebiliyorken Torrent 3.5 mb/s geçmiyor. Seed oranı yüksek Torrent'lerde de aynı şekilde, hiç Max kullanamıyorum. Yardımcı olabilir misiniz?
ISS Önerisi
Merhabalar,
ORIS Telekom isimli firmadan şuan internet hizmeti almaktayım. Bazı nedenlerden dolayı mesela hız olayı yüzünden farklı bir ISS aramaktayım. Altyapım VDSL2. Hatay ilinde ikamet ediyorum..Tavsiyeleriniz nelerdir? Hat değerlerim EK'tedir. Bana o hızları verecek en uygun firma ile yoluma devam etmek istiyorum..
Merhaba arkadaşlar,
ORİS TELEKOMU engelli indirimi ile kullanıyordum hız sorunlarım yüzünden millenicoma engel yok kampanyasından katılmak istedim. 3 Gün oldu bekliyorum ne arayan oldu ne soran oldu. Bugün dayanamadım aradım ne oldu diye öğrenmek istedim. Engel yok kampasından katılmak istediğimden dolayı sorun çıkmış. Karşı firmada engelli olarak zaten internet kullanıyordum. WATSAPP Destektende engelli raporumu göndermiştim halbuki. Hadi sorun çıkmış neden beni aramadılar sorun çıktı diye boşu boşuna bekliyorum. Lütfen ilgili biri yardımcı olabilir mi? Ne yapmam lazım abonelik iptal olur mu bu aşamada? Çünkü bu firmaya geçerken bile sorun yaşadık ilerisi için düşünemiyorum..
Ve önemli unuttum bunu yazmayı müşteri temsilcisi ile konuşurken bana sesini yükselltti azarlar gibi soru sordu tam soğudum bu firmadan nasıl yaparız?
Arkadaşlar merhabalar, iyi forumlar dilerim herkese ;
Sorum şu resimdekiler neyi ifade ediyor ? Ben 100 mbit internet kullanmak istiyorum acaba değerlerim buna izin veriyor mu? Bir yardımcı olurmusunuz rica etsem?
RX 6700 XT 1440p'de beni üzer mi
Arkadaşlar 6700 XT alacağım sanırım bütçe ona yetiyor. 3440x1440p çözünürlükte beni üzer mi?
Piyasa zaten belli 6800 XT düşünüyordum ama çok pahallı.
Bu çözünürlükte bu kartı kullanan var mı aramızda?
ASUS ROG STRİX 1660 Ti Ekran kartı hakkında..
Merhaba arkadaşlar,
Sistemimde takılı olan başlıktaki ekran kartı piyasası ne kadar acaba satmayı planlıyorumda bir fiyat biçemedim 1 yıl garantisi var ürünün..Ne kadara satmalıyım..?
* Site Adı:LeechTurks
* Site Adresi:https://leechturks.com/login.php/
* Açıklama:Türkiye'nin köklü torrent sitesi yeniden aktif.
* Açıldığı Tarih:2021-02-07
Türkiye'nin köklü torrent sitesi yeniden aktif ve hizmetinizde. UltraHd'den Brrip'e kadar her türlü HD formatta filmler bulabileceğiniz, bunun yanında oyun,dizi ve programlar dahil her içerik mevcuttur. Şuan üyelikler açık kaçırmayın derim
Arkadaşlar merhaba öncelikle,
İnanın 2 aydır takip ediyorum forumu bir işlemci alamadık ona yanarım. Ürünlerin fiyatı fahiş desem yeridir çünkü sıfır fiyatlarına yakın ürünler kullandıkça değerleniyor mu? Ben çözemedim mevzuyu.
Buyrun sizinde değerli yorumunuza konu açıyorum birileri dur demeli :)
Dragos Monitör Hakkında
Merhaba arkadaşlar Dragos 27 nch 1 MS 165 Hz Monitör sipariş ettim. Nasıl bir marka ve kullanan arkadaşlar var mı ? Görüşlerinizi bekliyorum..
Letseed.Net Üyelikleri Açıldı!!
* Site Adı: Letseed
* Site Adresi: https://turktracker.net//
* Açıklama: Türkiyenin en eski torrent sitelerinden birisidir ve üyelik alımı bugunden itibaren açıktır.
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 199
İkinci El Bölümü Mesajları: 68
Konularının görüntülenme sayısı: 12.586 (Bu ay: 51)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 14 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El