Bildirim
@jackthunder
En az 50 Mention'ı Yanıtladı
En az 100 Farklı Gece DH’deydi
En az 100 Teknoloji Forumu Mesajı Yazdı
"teğmen": Geleneksel rütbe sistemi koşulları geçerlidir.
Diğer rütbeleri gör
Gönderileri
jackthunder (İsmail ER) · Müzik genel altına konu açtı.
10 yıl
RØDE NT-USB Condenser Mikrofon (İnceleme)
|
jackthunder (İsmail ER) · Webcam altına konu açtı.
12 yıl
A4 Tech 1080p webcam aldım, piksel piksel gösteriyor..
|
Hakkında
Meslek: survivalist, singer&songwriter, vfx compositor
İlgi Alanları: Müzik, Oyun, Teknoloji
Meslek: survivalist, singer&songwriter, vfx compositor
İlgi Alanları: Müzik, Oyun, Teknoloji
Forum İmzası:
Man who dares, wins.. Referanslarim:xxXarkantosXxx - Takaslandı(GuitarHero5 verdim, GuitarHeroMetallica aldim)..Arriba - Takaslandı(Heavy Rain verdim, SOCOM Special Forces aldım)..gkhngkhn - Satıldı(GuitarHero set: 2 orijinal gitar, mikrofon, davul GuitarHeroMetallica verdim)..denizgoren - Takaslandı(Assassin's Creed Revelations day1 edition verdim, Uncharted 3 Drake's Deception ve kutusuz F1 2010 aldım)..kahram80 - Takaslandı(Resistance3 verdim, Gran Turismo 5 aldım)..Mohr - Satıldı(LesPaul kasa Custom ElektroGitar Hard Case Planet Waves Askı D'addario EXL120BT Nickel Wound, Balanced Tension Super Light tel takımı Planet Waves Black Ice pena verdim)..kimcrown - Takaslandı(LINE6 TonePort UX2 (RED - are no longer made) verdim, MXR doubleshot distortion adlım)..hayriakb - Satıldı(Shure 565SD Mikrofon(Orijinal Çantalı) verdim)..ado06 - Satıldı(Sony Playstation3 Slim 320GB 4oyun 2. Dualshock3)..solti - Satıldı(Peavey Vypyr VIP 1 (USB Seskartı Arayüzü) E.Gitar A.Gitar B.Gitar Amfisi)..solti - Satıldı(Marshall MS-4 MicroAmp).. |
Forum İkinci El İmzası:
Man who dares, wins.. Referanslarim: xxXarkantosXxx - Takaslandı(GuitarHero5 verdim, GuitarHeroMetallica aldim).. Arriba - Takaslandı(Heavy Rain verdim, SOCOM Special Forces aldım).. gkhngkhn - Satıldı(GuitarHero set: 2 orijinal gitar, mikrofon, davul + GuitarHeroMetallica verdim).. denizgoren - Takaslandı(Assassin's Creed Revelations day1 edition verdim, Uncharted 3 Drake's Deception ve kutusuz F1 2010 aldım).. kahram80 - Takaslandı(Resistance3 verdim, Gran Turismo 5 aldım).. Mohr - Satıldı(LesPaul kasa Custom ElektroGitar+Hard Case+Planet Waves Askı+D'addario EXL120BT Nickel Wound, Balanced Tension Super Light tel takımı+Planet Waves Black Ice pena verdim).. kimcrown - Takaslandı(LINE6 TonePort UX2 (RED - are no longer made) verdim, MXR doubleshot distortion adlım).. hayriakb - Satıldı(Shure 565SD Mikrofon(Orijinal Çantalı) verdim).. ado06 - Satıldı(Sony Playstation3 Slim 320GB 4oyun 2. Dualshock3).. solti - Satıldı(Peavey Vypyr VIP 1 (USB Seskartı Arayüzü) E.Gitar+A.Gitar+B.Gitar Amfisi).. solti - Satıldı(Marshall MS-4 MicroAmp).. |
Hakkımda:
Nick'im adımdır, referanslarım imzam.. |
Resimler
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
PC
Mobil cihaz
Sony
Operatör
Vodafone
Oyun Platformu
PS3
Oyun Platformu
PC
Steam
BorrowedBlue
Ses Sistemi
Creative GIGAWORKS T20 SERIES II
PSN ID
BorrowedBlue
Kulaklık - Amfi
Marshall Major
İşlemci
Intel Core i7 4930K 3.4 GHz 12MB LGA 2011 6core
Anakart
Asus P9X79 DDR3 1866MHz S+GL+16X 2011p
Sabit Disk
Samsung 840 Pro 256GB SSD 2.5", 540 - 520MB/s
Ekran Kartı
Asus VGA GTX760-DC2OC 2 GB 256Bit GDDR5 16X
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 5 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 262
İkinci El Bölümü Mesajları: 87
Konularının görüntülenme sayısı: 3.607 (Bu ay: 51)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 7 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 5 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 262
İkinci El Bölümü Mesajları: 87
Konularının görüntülenme sayısı: 3.607 (Bu ay: 51)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 7 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar
Mesajları
İkinci El Referansları