Herkese Merhaba,
10.06.2022 tarihinde amazon üzerinden Lenovo RTX 3060 5600H modelini satın aldım. Ürünü tüm haftasonu kullandığımda bir sorunla karşılaşmamıştım fakat dün şöyle bir sorunla karşılaştım. Youtube'da bir video izlerken seste bir cızırtı olduğunu fark ettim ve acaba kulaklıktan mı diye bakınırken PC reset attı. Sonra bu 3-4 defa daha nüksetti. Neden böyle bir şey oldu derken şarj kablosunun prize takılı olmadığını fark ettim ve onu takar takmaz sorun düzeldi. Lenovo Vantage uygulamasından Denge modunu Düşük performans moduna getirip o şekilde çektim prizden ve sorun tekrarlanmadı. Sanırım prize takılı değilken yeterli gücü iletemiyor. Bu kafamı karıştırdığı için bugün de Blender Benchmark testi uyguladım. RTX 3060 Laptoplar ortalama 2400 puan alırken Performans modunda (hem lenovo vantage, hem bilgisayar ayarları hem de nvidia control panel) 1300 ü dahi geçemedi. Benchmark testini yaparken kısıtlayan bir şey mi var emin değilim fakat soru işaretlerim arttı. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim arkadaşlar.
Samsung TU8500
|
49Q60R almalı mıyım?
|
|
3000 TL'lik OYUN BİLGİSAYARI
|
Şöyle karlı, dağlı, kurtlu bir film :)
|
Steelseries 6gv2
|
Wolves Unleashed(Özgür Kurtlar)
|
Max 800 TL telefon önerisi
|
PES 2010 EL GRANDE
|
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 199
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 11.618 (Bu ay: 187)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 4 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Futbol