Skull And Bones 25 Agustos CBT Başlıyor
Arkadaşlar 25 Ağustos sabah 05:00 'da CBT Başlıyor Katılacak Kimler var ?
Beta İnvite hakkı olanlar buradan yazabilir mi ?
İntel i3 6100 Uygun Anakart
Arkadaşlar Yeni Açık Betaya Geçen bir Oyundan Bahsetmek istiyorum. Oyun hem Türkçe dil destegi hem pvp ve pve modlarıyla heyecan verici olabilir. ilginizi çekerse inceleyin indirme linkinide alta bırakıyorum.
Oyun Tanıtımı :
Mod Tanıtım :
İndirme Linki :
Arkadaşlar uzun süredir oynadıgımız Warzone ve MW serisinin sonunda Warzone 2 Geliyor.
Oyunun Ön yüklemesi şuan açık ve ücretsiz
Sizde Oyunu merak ediyor ve birlikte oynamak isterseniz Discord adresimiz aşağıda.
DC:
Undecember | Diablo x Poe x Wolcen Karması Nefis Oyun
TÜRK TOPLULUGUMUZA KATILMAK İSTEYEN ARKADAŞLARI BEKLERİZ. YAŞ ORTALAMIMZ YUKSEKTIR
https://discord.com/invite/q7jh7VFeUK
Arkadaşlar başlıktada belirttigim gibi FPS oyunları üzerine oyunlar oynadıgımız kalabalık bir discord adresimiz var Call of Duty: Modern Warfare 2 Betası ve daha sonrasında da oynamak için ekibi genişletiyoruz.
Ekibimiz Genelde 25+ Yaş kişilerden oluşmaktadır.
Küfür vs gibi saygısızlıkların olmadıgı Bay ve Bayan Oyuncularımız Mevcuttur.
Bize Katılmak İsteyen Arkadaşlar DC :
Hangi Monitörü seçmeliyim 2k mı yoksa 3440x1440 ?
Arkadaşlar 2'si arasında kaldım
Ekran kartım 6900xt 48gb 3600 ram Ryzen 38x işlemcim bulunuyor.
Karasız kalma sebebim birisi 2k digeri ise 3440x1440 çözünürlüge sahip hangisini almam oyunlarda çok daha iyi görüntü ve detaya sahip olmamı sağlar sizce. veya 30 inc ustu önereceginiz monitör var mıdır ?
Şuan 34 inc kullanıyorum :
SERVER : UNA - BARA SERVERIN EN KALABALIK TÜRK TOPLULUGUYUZ AKTİF DC KULLANAN KULLANICILARI BEKLERIZ YAŞ ORTALAMASI 30+ LEVEL SINIRI YOK FACTİON : SYNDICATE ( MOR TARAF )
Ram Kombinasyon onerisi
Arkadaşlar suan hali hazırda trident Z cL 16 3600 mhz 8x2 16 GB Ram bulunuyor kasamda ve 4 slot yerin 2 tanesi bunların. Yeni Ram takicam ayni seri 8x2 16 GB Ram mi takmaliyim sizce ? Yoksa 16x2 ayni serinin üst kapasiteli rami taksam artisi eksisi ne olur ? Uyumluluk konusunda. Tavsiyelerinizi deneyimlerinizi rica edicem
Görev Yap Para Kazan
Web Tasarım Seo Hizmetleri www.webisin.com |
borem.com.tr , asera.com.tr , deltailaclama.com.tr , oriflamekaydol.com , ydsdoping.com , pogoturk.com , sinavokulu.com , dopingdil.com turkcesinav.com teogdenemesi.com, saglamogullari.com Sarp Web Bilişim ve Teknoloji Hizmetleri - Online Sınav Sistemleri - Web Tasarım ve Sosyal Ag Hizmetleri . Google Seo |
borem.com.tr , asera.com.tr , deltailaclama.com.tr , oriflamekaydol.com , ydsdoping.com , pogoturk.com , sinavokulu.com , dopingdil.com turkcesinav.com teogdenemesi.com, saglamogullari.com Sarp Web Bilişim ve Teknoloji Hizmetleri - Online Sınav Sistemleri - Web Tasarım ve Sosyal Ag Hizmetleri . Google Seo borem.com.tr , asera.com.tr , deltailaclama.com.tr , oriflamekaydol.com , ydsdoping.com , pogoturk.com , sinavokulu.com , dopingdil.com turkcesinav.com teogdenemesi.com, saglamogullari.com Sarp Web Bilişim ve Teknoloji Hizmetleri - Online Sınav Sistemleri - Web Tasarım ve Sosyal Ag Hizmetleri . Google Seo |
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.154
İkinci El Bölümü Mesajları: 133
Konularının görüntülenme sayısı: 18.881 (Bu ay: 257)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 39 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware