CASPER LAPTOP Güncellemeden Sonra WIFI kayboldu
Selamlar arkadaşlar
Windows 10 yüklü casper laptopumda, Driver booster üzerinden driver güncellemesi yapayım dedim. İnternetten indirip tarama yaptım. Güncelledi, yeniden başlattı. Wifi ile ilgili aklınıza gelebilecek tüm sekmeler, tüm simgeler, tüm bağlantılar kayboldu.
Ağ simgesine tıkladığımda kablosuz ağlar görünmüyor. Sadece kablolu bağlantıyı kabul ediyor. Ağ merkezinde wifi sekmesi bile görünmüyor.
Aygıt yöneticisinde sürücüsü görünmüyor wirelessın. Real tek'in kartı varmış. Sürücüyü indirdim kurdum ama asla olmuyor.
Sayfalarda okuduğum herşeyi yaptım. Zaten benim gibi kimsenin de işine yaramamış. Sanki wifi modülü sökülüp çıkarılmış gibi hiç yokmuş gibi düşünün. Bir anda gitti.
Değerli bilgi ve yardımlarınıza muhtaç halde bekliyorum. Şimdiden okuyan herkese teşekkür ederim.
Deprem Dedektörü eksikliği
Selamlar.
Uzun zamandır deprem alarmı veya deprem dedektörü araştırdım, bu depremle beraber daha çok araştırmaya başladım ve asla adam gibi bir şey bulamadım.
Arkadaşlar deprem anında bizi uyaracak, hatta uykudayken yakalanırsak uykudan uyandıracak, verimli ve prensipli çalışan, makul fiyatlı bir ürün yok mu?
Gerçekten böyle önlemler hayatımızı kurtarabilir. Giriş kat bir daireye taşındım ve Avcılar'dayım. ( Sıfır bina. Ama ne farkeder ki?) Depremin ilk 15 sn çok ama çok önemli. Giriş katta olduğum için kaçma ve ailemi kurtarma fırsatım olabilir. Daha önce 7. Katta oturuyordum. Yukarıda bile olsanız en azından bir eşyanın yanına yatıp önlem alırsınız. (Yatak, koltuk gibi sıkışması zor olan eşyaların yanına yatıp kurtarılmayı beklemekten bahsediyorum.) Çünkü P dalgası denilen dalga hem bina açısından zararsız hem de büyüklük olarak depremin başlangıç dalgası olduğu için büyüklüğü düşük oluyor. Yani deprem anının en güvenli bölümü. Burada doğru hareketi yaptın yaptın. Bunu kaçırırsan işler kötüye gidebilir. Bir sürü örneğini bu hafta oturup izledik. (Öte yandan deprem anında nasıl cesaret edip telefonu çıkarıp video çekmeyi başarmışlar onu bir türlü anlayamıyorum.)
İlk 15sn algılama ve aksiyon alma konusunda bizim millet çok zayıf. Deprem oluyor mu olmuyor mu, ben mi sallanıyorum yoksa başım mı dönüyor, ne yapsam ne etsem gibi saçma durumlarla bu 15sn yi harcamak çok tehlikeli. Ben de istiyorum işi şansa bırakmaktansa güvenebileceğim bir dedektörle aksiyon alma konusunda zaman kaybetmeyelim.
Bir ürün buldum. Sanırım Türk yapımı ama fiyatı 1950₺...
Adama yazdım. "Zam gelecekti. Maraş depremi olunca vazgeçtik." dedi. Ürün linkte.
https://www.antronik.com.tr/urun/aqd-11135-b-deprem-uyari-cihazi
Başka bir ürün asla bulamıyorum. Saçma sapan sarkaçlı bir ürün var Aliexpress'te. Türkiye'de de satanlar var. Alakasız fiyatlarla. Ama çalışma prensibi çok güvenilir değil. Parası da etmez, alsan da güven vermez bir ürün.
Linkini verdiğim ürünün SAĞLAM çalıştığına emin olsam alacağım. Canımızdan değerli değil. 2 çocuğum var. Ama sorun şu ki; bizim millet deprem konusuna o kadar duyarsız ki ne youtube'da bir kullanıcı incelemesi var ne de alternatif bir ÜRÜN. Yani kullanıcı deneyimi yok. Adam da malına ekşi demiyor. Alırsam kesinlikle detaylı videolarını çekeceğim.
Ama...
Gel gelelim soruya tekrar. Var mı böyle bir ürün?
Park Sensörü Çalışmıyor
Sony vs Philips
|
Nasıl bir TV almalıyım?
|
Vodafone pişmanlıktır
|
Bank Asya Kredi kartı ödeme sorunu
|
İstanbul'un suyu saça zarar veriyor
|
Bu bir ilk
|
|
naptın nettin? |
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 788
İkinci El Bölümü Mesajları: 12
Konularının görüntülenme sayısı: 53.501 (Bu ay: 804)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 81 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar