PLASTİK AKSAM BOYA SORUNLARI İÇİN YARDIM
Merhaba arkadaşlar,
Araçta ufak tefek kaporta işlemleri yapılmıştı geldiğinde plastik kısımlarda boya lekeleri var ve çok pis duruyor, pasta polish yapıldığında ön ızgarada ve alt siyah tamponda beyaz lekeler var, dün boya için gitti sağ kapı koluna boya sıçramaları var. Bunu nasıl temizleyebilirim çözüm nerisi olan var mı rica etsem?
İnstagram hesabımıa giriş yapamıyorum
Merhaba arkadaşlar bundan bir ay önce Instagram hesabıma giriş yapılmış, yapılan paylaşımlardan dolayı arkadaşım uyardı öyle fark ettim, hemen açtım şifremi değiştirdim ve yapılan girişi kaldırdım Mısır'dan bir yer gösteriyordu. Ama bende iki faktörlü doğrulama açıktı hiç uyarı ya da mail sms gelmedi. Her şeyi düzelttim ben aynı akşam aynı şey Facebook hesabıma oldu onda da doğrulama açıktı hiç sms gelmedi tabii. Face'den gelen mail hesabımın kısıtlandığı yönündeydi şüpheli işlemden dolayı hesabımı kapatmışlar da kimlik doğrulama istedi. Sonra face'im açıldı ama 30 gün kısıtlama var diyordu. Bu olduğu sırada Instagram'a baktım hesaptan çıkış yapılmış ve o gün bu gündür Instagrama ulaşamıyorum. Her türlü yöntem işe yaramıyor şifre sıfırla diyorum "kullanıcı bulunamadı" diyor. Mail, kullanıcı adı, telefon numarası hepsi için aynı şeyi söylüyor. Sadece tarayıcıdan şifre sıfırla kısmına telefon numaramı yazarsam şifre sıfırlama linkini sms'le gönderiyor onda da "bu bağlantı tek kullanımlıktır" hatası veriyor.
Facebook'taki kısıtlmadan dolayıdır diye düşünüp 30 gün bekledim ama yok hala aynı şey. Defalarca mail attım hiç birine dönüş yok, bu hesap benim için çok önemli ne olur bir şeyler bilen varsa yardım edin.
Bu arada dün yeni bir hesap açmaya çalıştım onda da kullanıcı adı ve mail kullanıldığı için yeni hesap da açamıyorum böyle bir paradox işte.
Çözülemeyen Süspansiyon Sorunu
Merhaba arkadaşlar, Focus II aracım var ve amortisörlerinden memnun değilim bir arıza var ama çözemiyorum amortisörler bozuk patlak diye düşünüyordum ama öyle değilmiş özellikle sol ön taraf berbat durumda yani elinizle bastırdığınızda masa gibi duruyor yaylanma falan yok sağ yine idare ederdi, tanıdık aracılığıyla çok iyi bir ustaya götürdüm sağ olsun o da bizi iyi bir kazıkladı ne gerekiyorsa yap tam bakımlarını yap dedik hatırı sayılır para harcadık amortisörleri değiştirmiş hem de Monroe marka takmış seviniyorduk ama sonuç yine aynı bırakın çukuru yoldaki en ufak şeyden bile tangır tungur. Ses değil bildiğin konforsuzluk traktör bile daha rahat olur emin olun yine elimle bastırdığımda gayet sert duruyor araba parçalanacak diye korkuyorum bunun sebebini bilen var mı amortisör değilse neyden yapar böyle bir şeyi bilenler paylaşırsa sevinirim.
Ayrıca niye ustana şikayet etmiyorsun diye sormayın dedim ya sağlam kazıklandık, sağlam arabayı verdim her yanını bozuk aldım, şanzımanda mesela hiç sorun yoktu traktör gibi ses çıkarıyor, araç 6 yıldır bende bir gün yolda bırakmadı, aldım turbo çalışmıyor zar zor bulduk turbo hortumu yırtılmış onu yaptık araç hayatında ilk defa stop etmeye başladı onu da yapamadı basınç regülatörüymüş ona ayrıca bin lira para ödedim. Bu şerefsize 8000 tl ödemiştim tek faydasını gördüğüm bitmiş olan baskı balatanın yenisiyle değişmesiydi.
İE9'da Siteleri Görev Çubuğuna Sabitleyemiyorum
|
Nokia 5800'ıma Hard Format Attım, USB Bağlantısı ç-Çalışmıyor
|
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 10
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.024 (Bu ay: 34)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası