Arkadaşlar bu 3 bilgisayar arasında kararsız kaldım. Belki 3'üde farklı kulvarlarda olabilirler fakat almışken hem iyi olsun istiyorum hem de ihtiyacımdan fazlasına para vermek istemiyorum.
Öncelikle oyun oynayan birisi değilim. Ofis programları ve yazılım ile çok ilgiliyim. Word, excel, internet, video izleme, seyahatler de iş yapabilmem için yanımda taşıyacağım ve en çok visual studio ve ardunio gibi yazılım ile ilgilenme olacak. Bu konuda yukarıdaki pclerin bana göre eksilerini ve artılarını yazacağım, göremediğim eksik ve fazlaları sizde yorumlarsanız sevinirim.
HP ENVY x360 - 15-dr1070wm
- Yerinde inceleme şansım olmadı ama dokunmatik oluşu ve çadır modu olması güzel bir seçenek. Tam klavye(Nümerik) olması benim için çok güzel.
- Çok profesyonel kullanmayacağım ama uzun zaman idare etmesi için ram az geldi. 15.6 inc pc kullanıyorum ama 14 inç bir pc ile kıyaslayınca çok büyük gelmeye başladı nedence.
- Daha önce hp kullandım ve ısınma derdi beni mahvetti. En son tüm bileşik ekran cipi yandı kurtuldum, bu sebeple hp korkutuyor.
- Aşağıdaki iki modele göre de fiyatı uygun.
Huawei MateBook x
- Çok güzel bir ultrabook. Baktıkça bakıp alasım geliyor ve bir defa al ver o parayı diyorum. Uzun yıllar kullanacağımı düşünüyorum.
- Dün sipariş için girdim, iyi ki internet alış verişini kapatmışım yoksa cazibesi aldırmıştı kendini bana.
- Benim için dokunmatik oluşu çok önemli değil fakat kalitesi inanılmaz güzel.
- 13 inç ekran yapacağım iler için biraz küçük gibi geliyor(word-excel-pdf) hep 15.6 kullandığım için mi bilmiyorum.
- Tüy siklet bir pc. Çok çok hafif.
- 16 gb ram tam istediğim gibi fakat fansız model olduğu için ısınma problemi ile karşılaşır mıyım diye korkuyorum.
- En çok kafamı kurcalayan ise bu kadar paraya yapacağım işe fazlamı gelir bu model. Onun yerine yapacağım işleri diğerleri ile de yapabiliyorsam bu modelin şıklığına +3k vermek mantıklımı
Huawei MateBook 14
- Hem maddi hem de iş anlamında en çok kafama yatan laptop.
- Ekranı çok şık 2k ve 14 inç. seyahatlarde kullanmak içn 15.6 kadar büyük ve ağır değil, 13 inç kadar küçük değil, aynı zamanda 3:2 oranı için ofis ve yazılıma uygun.
- İşlemcisi amd nin güçlü işlemcilerinden 4600h. Ram 16 gb.
- Tüy sikletin azıcık üstü bir pc.
- Biraz şikayet var gibi, ışık sızması, esc tuş takılması ve touchpad. Kendimi avutmak için meyve veren ağaç taşlanır diyorum, nasılsa garantili iade ederim diyorum da diyorum.
- Matebook x e göre fiyatının uygun olması cezbediyor, fakat ucuz etin yahnisi yerine iyisini mi almak gerekli diye düşündürmüyor değil. Ama yapacağım işe de yeterli geleceğini düşünüyorum.
Bu arada neden huaewi derseniz. Aslında asus ile yola çıktım fakat matebook serisini gördükten sonra şık ve hafif bilgisayarlar ilgimi çekmeye başladı. Şimdi hangisine baksam huawei ile kıyaslıyorum nedense o şıklığı bulamıyorum.
Casper ekran Floransanı
Arkadaş Casper bilgisayarımın ekranında ki Floransan arızalandı. Ekran LP156WH1 modeli 15.6 inç. Floransan nereden bulabilirim. Veya LED ışık bağlama şansımız var mı? LED ışık olacak ise Yaklaşık 2 mm genişliğinde bir LED e ihtiyacımız olacaktır.
sony xs mp1611 hoparlör körüğü
Bir cat6 kablosu ile iki çıkış alabilmek mümkün mü
|
D-smart ile normal Türksat uydu yönü aynı mı
|
Hp pavilion dv5 1100 et açılmıyor
|
Son Giriş: 6 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 33
İkinci El Bölümü Mesajları: 11
Konularının görüntülenme sayısı: 4.766 (Bu ay: 54)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 11 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El