Predator Triton 500 2080 Süper 17.999 TL
İtopya MSI B450 Tomahawk Max SORUNSALI
İtopya'dan indirime girmesi üzerine MSI B450 Tomahawk Max aldım kargo dahil 750TL civarına denk geldi. Sistem topluyorum ve henüz işlemci ve ekran kartı almadığım için belki Intel işlemci dönerim diye paketini açmamıştım. Bugun 14gün geçtiği için açıp bir bakayım dedim.
Anakartın kutusunda herhangi bir naylon ambalaj veya ilk siz açıyorsunuz bandı, bandrolu tarzı bir şey yoktu. Belki böyle üretilmiştir deyip çıkardım poşetinden. RAM slotlarındaki tırnaklardan 2 tanesi açık duruyordu neyse olabilir dedim. BIOS pili üzeri hafif cizik vardı ona da eyvallah. Ancak son olarak işlemci üzerinde koruyucu plastik parça yok direk işlemci yuvası görünüyor. Acaba bu anakartın standartında mı yok dedim ama kitapçıkta 1 2 3 adımları gösterirken mesela 4. adıp o kapağı çıkartmak ama bende kapak yok. Anakartı deneyebileceğim bir sistemim de olmadığı için sizce iade etmeli miyim (Sipariş vereli 14gün oldu. Ürün elime ulaşalı 9gün oldu) yoksa bunlar problem değil yoluna devam et mi dersiniz?
Not: Sistemi toplamam 1ayı bulacak.
Samsung 970 EVO Plus M.2 500 GB (797TL)
Samsung 970 EVO Plus M.2 500 GB (797TL)
Cimri.com da en ucuz bu görünüyordu baktım fiyat çok iyi satınalmadan önce firmayı araştırayım dedim çok kişinin ağzı yanmış. Fiyatı gördükce alasım geliyor ama paramıda çöpe atmak istemiyorum. Değerli arkadaşlarım yorumlarınız benim için ilaç niteliğindedir.
165gr pringles 10,99TL sodexo,ticket vb geçiyor
ANKARA PURSAKLAR dan aldım farkli şehir farkli bölgede varmi bilmiyorum
HDMI KABLOSU TAVSİYE
|
şişme mont 19,99TL
|
ÇALINTI BIÇAK ( YARDIM )
|
Silinebilir
|
CS için Mouse Tavsiyesi
|
|
2015 HONDA CIVIC ELEGANCE BEYAZ LPG OTM |
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 6 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 743
İkinci El Bölümü Mesajları: 23
Konularının görüntülenme sayısı: 15.689 (Bu ay: 58)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 227 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar