Hastaneye Sevk Sonrası Onay Süresi
Arkadaşlar merhaba,
Zam gelmeden bedelliye başvurmak için geçen hafta cuma günü aile hekimine başvurmuştum.
Sistemde kan grubu yok diye kan tahlili istedi ve sonucu bugün çıktı.
Bugün de gözlük kullandığım için Pendik Eğitim Araştırma'ya göz muayenesine gönderdi. Burada hemen muayene olmadığını ve randevu almam gerektiği söylendi, tüm doktorları tek tek gezerek yalvar yakar anca perşembeye bir doktor muayeneye almayı kabul etti. Merak ettiğim üç şey var:
- Perşembe muayene sonrası hemen onaylanıp cuma günü de dahil para işlerini halledip yıl sonuna kadar yetiştirebilir miyim?
- İşlemler yeni yıldan sonraya kalırsa zamlı ücret ödemesi kesin mi? İşlemlere ne zaman başlandığının bir önemi olmuyor mu?
- Başvuruyu bu aşamada bırakıp hiç ilerletmezsem beni normal kısa döneme mi dahil ederler yoksa başvuru yapmadan önceki tecil tarihim (Haziran 2023) devam mı eder? Bu yoklama başvurusu iptal edilebiliyor mu? Her türlü zamlı ödeyeceksem en azından tecili sonuna kadar kulanmak için soruyorum.
Şimdiden çok teşekkürler.
SAMSUNG QE50Q60TAUXTK - PHILIPS 50PUS8505/62
Arkadaşlar merhaba,
6000 TL'ye kadar bir televizyon arayışına girdim ve en son başlıktaki 2 modelden birini alacağım gibi duruyor.
Siz hangisini tavsiye edersiniz, genelde Netflix ve Youtube için kullanacağım.
Onlar yerine şuna bakabilirsin çok daha iyi dediğiniz bir TV varsa bütçeyi biraz esneterek onlara da bakabilirim.
Çok teşekkürler.
Samsung:
Philips:
Parola ekranı tuş takılı kalma sorunu
|
|
|
Hayattan beklediğim şey,acılarımla yüzleşmek ... Bunu yapmalıyım.Hem de hemen. |
Son Giriş: 10 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 11 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 417
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 3.769 (Bu ay: 29)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 44 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar