Xpg ram 3200 vs 3600
Arkadaşlar iyi akşamlar sistem kuruyorum ram alacağım. Yetkili bir abi 3200 mhz olanı önerdi daha yeni bir üretim olduğunu için içindeki bileşenler daha performanslıdır ve 3600 ile 3200 arasındaki farkı anlamazsın dedi. Ramleri buraya atıyorum. Bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim. 3200 dan 3600 geçersem arada 50 tl bir fark ödeyeceğim paradan değil ama yeni nesili mi alsam yoksa 3600 mü karar veremedim. Teşekkürler.
3200 yeni nesil
3600
https://www.gaming.gen.tr/urun/234440/adata-xpg-8gb-3600mhz-ddr4-single-kit-ram-ax4u36008g18i-sr30//
Rx6800 yanında intel mi amd mi?
İyi günler arkadaşlar,
İki sistem arasında kaldım benim gönlüm intelden yana aslında bununla beraber 3070ti da var ama sanırım rx6800 almayı tercih edeceğim. 12 gb olmasından dolayı.
Intel
Amd
Acer Swift 5 Batarya
iyi günler,
yeni aldığım "SF514-55T acer swift 5" bataryası hakkında soru sormak istiyorum. PC yi ilk alındığında sarj edildi ve o günden sonra 1.5 hafta sonra cihaz elime geçti ve kullanmaya güncelleme yapmaya başladım bataryanın hızlı bittiğini fark ettim. En son güncelleme de ise PC reset attığında sarja tak uyarısı verdi pc açılmadı bende haliyle sarja taktım ama pc açılınca çıkardım ki kılavuzda sanırım doldur boşalt yapmam gerektiğini söyleniyor tam olarakta anlamadım ama ne yapmalıyım şuan böyle kullandıktan sonra sıfıra inine kadar bekleyip sonra tekrar mı sarj etmeliyim ? Batarya döngüm: 1
arkadaşlar selamlar,
öncelikle bilgisayarı alma sebebim hem taşıması kolay olsun ve uzun süre götürsün beni küçük olmasıda avantaj olarak bakıyorum. Ayrıca DJ işiyle uğraşıyorum yanımda taşıyıp kolaylıkla mekanda açıp kullanmak istiyorum çokta kasmasın diye sistem özelliklerini biraz yüksek tutarak bir laptop buldum. İnceleyip öneri ve görüşlerinizi bekliyorum teşekkürler.
Çelik Jant Lekesi
İyi günler arabayı yıkamaya verdim ve jantlarda lekeler oldu bunu nasıl temizlerim ? Bezle sildim bir değişme yok.
İyi günler TP-Link router kullanıyorum epeyde eski bir ürün 3 4 cihaz bağlanınca internette kopma oluyor, bazen telefonda bağlı olsam bile internet olmuyor telefondan wifi kapattığımda ise modem kendini resetliyor rahatsız edici bir durum.
Bu yüzden yeni bir router almaya karar verdim. Network konusunda bilgim yok lütfen bilgili arkadaşlar yardım ederse sevinirim şimdiden teşekkürler ederim.
Fiyat aralığı: 0 - 300 TL
Öğrenci Klima Tavsiyesi
|
|
|
Başlangıç seviyesi DJ SET
|
Meslek: Yazılım Mühendisliği
Intel Core Haswell i7 4700QM || Nvidia GeForce GTX765M 2GB GDDR5 || 8 GB 1600MHz || 750 GB 7200RPM || Plextor M5M MSATA SSD || THX TruStudio PRO || 15.6" Full HD Non-Glare Type Killer Gaming Networking || Steel Series Keyboard || Razer Deathadder 2013 || Logitech G502 || RAZER Goliathus Mouse Pad || ASUS VK278Q || Logitech G710 Keyboard || SteelSeries Siberia v2 Headset || Samsung Note 3 || Logitech Gamepad F710
|
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 806
İkinci El Bölümü Mesajları: 16
Konularının görüntülenme sayısı: 13.805 (Bu ay: 235)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware