MİLLENİCOM REZALETİ
2 gündür internetim yok. Müşteri hizmetlerini arıyorum her seferinde ses kaydı ile arıza kaydı oluşturuyorlar. Sonuçlanması zaten bir günü buluyor bekliyorum. Gelen mesajda arıza bulunamadı yazıyor. Fakat benim internet hala yok. Telefon ise sorunsuz çalışıyor. Önceden ara sıra hat kopuyordu idare ediyordum. Şimdi ise tamamen rezalet olmuş. Sorunun çözülmüyor, karşına muhatap çıkmıyor. Bulunduğum yerde bunun bayiside yok. Nasıl iptal edebilirim. Taahüttümde var. Sakın millenicom almayın.
MİLLENİCOM PİŞMANLIĞI
2 gündür internetim yok. Müşteri hizmetlerini arıyorum her seferinde ses kaydı ile arıza kaydı oluşturuyorlar. Sonuçlanması zaten bir günü buluyor bekliyorum. Gelen mesajda arıza bulunamadı yazıyor. Fakat benim internet hala yok. Telefon ise sorunsuz çalışıyor. Önceden ara sıra hat kopuyordu idare ediyordum. Şimdi ise tamamen rezalet olmuş. Sorunun çözülmüyor, karşına muhatap çıkmıyor. Bulunduğum yerde bunun bayiside yok. Nasıl iptal edebilirim. Taahüttümde var. Sakın millenicom almayın.
Elektrikli Termosifon Önerisi ?
Merhaba, banyoda ve mutfakta kullanılacaktır. 3 kişi kullanacak. 65lt ve ya 80lt düşünüyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
Wi-Fi bağlanma sorunu
Merhaba. Lenovo Z580 laptop var. Wi-Fi ile bağlanıyorum. Kendi kendine sınırlı bağlantıya geçiyor. Ağ bağlantısı sorun gider deyince ve ya wireless sürücüsünü tekrar yükleyince bazen sorun çözülüyor bazen ise bu işlemleri yaparken laptop dönüp kalıyor. Kapatıp tekrar açmam gerekiyor. Eski çözümlere baktım ve denedim fayda etmedi. Başka nasıl bir yol izlemeliyim bilen var mı ?
Antalyada Araç Kiralama
|
Sizce Hangisi ?
|
Lenovo Servis ve ya Degisim ?
|
Moonstar DSR 6500 biss ?
|
Samsung E2250 GPRS nasil kapatilir?
|
Katlanir cep telefonu
|
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 501
İkinci El Bölümü Mesajları: 99
Konularının görüntülenme sayısı: 7.135 (Bu ay: 86)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 63 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware