İyi akşamlar,
Tez yazıp ağırlıklı office ve safari kullanacağım şarjı beni üzmeyecek bir laptop arıyorum. Telefonum ve hali hazırdaki laptopum (early 2015 air) dolayısıyla yine macbook aire yöneleceğim.
Fakat m2 haberleri dolaşıyor. Pt de şu an 8/256 macbook air 14 bin lira. Sizce beklemeye değer mi ya da m2 çıkınca m1 düşer mi? Yorum yaparsanız sevinirim.
M2 Beklemeye Değer mi yoksa M1 mi?
İyi akşamlar,
Tez yazıp ağırlıklı office ve safari kullanacağım şarjı beni üzmeyecek bir laptop arıyorum. Telefonum ve hali hazırdaki laptopum (early 2015 air) dolayısıyla yine macbook aire yöneleceğim.
Fakat m2 haberleri dolaşıyor. Pt de şu an 8/256 macbook air 14 bin lira. Sizce beklemeye değer mi ya da m2 çıkınca m1 düşer mi? Yorum yaparsanız sevinirim.
Herkese iyi günler
Şu an severek kullandığım X100F makinem mesleğimden ötürü artık yetmemeye başladı.
Makinemi satıp değiştirilebilir lensli bir cihaz alma niyetim var. Sürekli taşıyacağım için de aynasız makine düşünüyorum .
Mimari çekeceğim için ilk aşamada Fuji 18-55 gibi bir lens düşünüyorum ya da 15-45 olur mu tam bilemiyorum.
İkinci el takıntım yok 8-10 bin lira arasında lensiyle birlikte bir makine bakıyorum. X-E4 ilgimi çekti biraz 15-45 ile aradığım fiyat skalasinda.
Fakat mesela ayni paralara t2 veya xpro2 gibi modellere de yönelebilirim. Cevap verecek arkadaşlara teşekkürlerimi sunuyorum
Aracımı satmam dolayısıyla yeni bir araç arayışına başlamıştım. İkinci elde takip ettiğim ilanlar, kurların ani yükselmesiyle günde 10 bin lira üzerine koyarak fiyat güncellemesi yapıyordu.
130 bin liralık araç şu an 170 bin lira olmuş vaziyette. Fakat kur düşmeye başlayınca hiçbir indirimde bulunmuyor vatandaş.
"Kur düşüşü uzun süreli mi olacak bakıp göreceğiz ondan sonra indirim olabilir" diyen akıl, kur yükselirken neden kalıcı olup olmadığına bakmayıp bu kadar arttırım yapıyor o zaman?
İkinci elde durum içler acısı. Kur yükselirken insanların paniğinden faydalanıp 100 bin liralık aracı 200 bine satan şark kurnazları bakıyorum da şimdi devekuşu misali kafayı toprağa gömüyor.
Suzuki VanVan125 Kullanan Var mi?
İyi akşamlar, motora yeni başlayacağım. Sahil yolundan Kartal goztepe arası gidip geleceğim yoğun olarak. VanVan125 tıp itibariyle cok hoşuma gidiyor, Suzuki kalitesi de eklenince bu motora yöneldim. 30 bine alınabiliyor malum piyasa yüzünden. Bu motora görünüş ve kalite olarak alternatif varsa veya kullanan varsa yardımcı olabilirse sevinirim.
Tek Elde Rahat Kullanılacak Tavsiyeler
Herkese iyi günler
Halihazırda LG G7 kullanmaktayım fakat büyük olduğu için ve gün içinde sarj etmem gerektiği için yebi bir telefon arayışı içindeyim. Bütçem 6 bin civarı. Baktığım modeller
ikinci el XS, s20(ısınma ve şarj konusunda endişeliyim),
S10e (aradığım boyut fakat eskimiş olabilir mi),
bir de huawei p40 fakat google servisleri sorunlu :(
Sizin önerebileceğiniz modeller nedir?
Monster Laptop Tamiri Sizce Yapmalı mıyım?
Herkese merhaba 2016 yılında satın aldığım MONSTER® ABRA A7 V5.3 17.3" laptop 2 yıl önce maalesef bozuldu hiçbir şekilde elektrik almıyordu. Öylece duruyordu evde. Şu sıralarda da oyun oynamak için hali hazırda dururken yaptırayım dedim. Teknik servise gönderdim ve 2 bin lira civarı bir tamir ücreti çıktı. Sizce özelliklerini aşağıda yazdığım laptopu 2 bin lira verip yaptırmak mantıklı mıdır randıman alır mıyım? Anakartın değişeceği söylendi çünkü. Fikirlerinizi bekliyorum.
Intel® Skylake Core™ i7-6700HQ 4C/8T; 6MB L3; 8GT/s; 2.6GHz > 3.5GHz; 45W; 14nm
Intel® HM170 Express Chipset
2GB DDR3 nVIDIA® GeForce® GTX950M 128-Bit DX12
17.3" Full HD 1920x1080 Mat LED Ekran
8GB (1x8GB) DDR3L 1.35V 1600MHz SODIMM
Harddiskten Gelen Çok İlginç Ses (Yardim)
|
|
2010 Primeline Jetta Yakıt Tüketim Ekranı Açma
|
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
|
Son Giriş: 9 ay önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.356
İkinci El Bölümü Mesajları: 46
Konularının görüntülenme sayısı: 42.171 (Bu ay: 344)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 855 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası