Citröen C4/C4X Tablet Kılıfı (SATILIK)
Şu an bayilerde stok yoktur. Ülkeye bu parçanın ne zaman geleceği belli değildir. Araç alınırken fazladan verildi. Bu yüzden fazladan verileni satıyorum. Sıfır kullanılmamış, kutusunda durmaktadır.
Bayi stok olsa tahminen 6 - 7 civarı olurdu dedi.
O yüzden fiyat: 6000 TL’dir.
Almak için Whatsapp’dan 0535 391 54 86 ulaşabilirsiniz.
Şu an bayilerde stok yoktur. Ülkeye bu parçanın ne zaman geleceği belli değildir. Araç alınırken fazladan verildi. Bu yüzden fazladan verileni satıyorum. Sıfır kullanılmamış, kutusunda durmaktadır.
Bayi stok olsa tahminen 4 - 5 bin civarı olurdu dedi. O yüzden fiyat: 4500 TL’dir.
Almak için Whatsapp’dan 0535 391 54 86 yada özel mesajla ulaşabilirsiniz.
Merhaba hocalarım. Sıfır Citröen C4 Elektrikli almayı düşünüyorum. Maddi durum sebebiyle %0 faiz 300 bin kredisi ile ancak bu şekilde iyi bir araba alıyorum.
Hyundai i20 Active 2017 1.4 Otomatik 80.000 km 1 parça boyalı 1 parca onarımlı aracımı 720 Bine alıcısına teslim edip üstüne 220 nakit 300 kredi 150 Tüketici kredisi alarak toplam 1 milyon 400 e almayı planlıyorum.
720 ye değerinde satıyor muyum sizce ?
Peugeot, Reno, Hyundai vs bi çok markayı dolaştım fakat kredileri çok faizli yada beğendimiz arabalar pahalı, dizel istiyorduk ama nasip dizel yok bu sene C4 te. 2. Ellerde sıfıra çok yakın fiyatlarda.
Durumu değerlendirebilirseniz fikrinizi söylerseniz sevinirim işin başında tabi biraz kafamız karışık
600 TL’lik Hosting Paketi 100 TL (Sınırlı Sayıda)
Whatsapp: 0535 391 54 86
Kampanya sınırlı sayıdadır. Konu altından pm isteyerek yada özel mesajla bilgi alabilirsiniz.
Paket Özellikleri
20 Adet Web Sitesi
15 GB Disk Alanı
Sınırsız MySQL Veritabanı
Sınırsız Trafik
Sınırsız FTP
40 E-posta
200 Ad. Saatlik Mail Gönderme
500 MB Hesap Başı E-Posta Kotası
CloudLinux
cPanel/WHM
LiteSpeed
Imunify360
Softaculous
JetBackup Yedekleme
Let's Encrypt SSL
Otomatik Anında Kurulum
.
Hangi Kabloyu kullanmam Gerekiyor ?
Merhaba arkadaşlar Samsung Odyssey G5 32" bi monitörüm var. QHD 2K 1ms 144Hz Freesync HDR10 1000R Kavisli VA Gaming Monitör.
Ve Monster Tulpar T7 v20.2 i7-10. nesil İşlemci RTX2060 Ekran Kartı
Monitöre bağlamak istiyorum.
Laptopta mini Display Port ve HDMI girişleri var, Monitörde ise HDMI ve DP.
Bu durumda HDMI den HDMI'ye mi yoksa Display port dan mini Display port a mı bağlamalıyım ? 144hz ve kaliteli görüntü alabileceğim bildiğiniz bir kablo varsa link atabilir misiniz ?
Saat Alışveriş Sitesi
|
|
|
scottish fold veya EXOTİC SHORTHAİR
|
|
Meslek: Bilgisayar Mühendisi
Boyner Gift Card Satılır |
Boyner Gift Card Satılır |
Son Giriş: geçen hafta
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 257
İkinci El Bölümü Mesajları: 43
Konularının görüntülenme sayısı: 22.866 (Bu ay: 2.394)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 102 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar