Merhaba
Yeni evleneceğim için boşaltılan evimde tadılat yaptıracağım.İstanbul anadolu yakası tavsiye edeceğiniz yer veya yerler nerelerdir ? Yapılacaklar;
1-Mutfak dolabı yenilenilecek L yapılacak.
2-Banyo komple yenilenecek
3-Mutfak koridor ve banyo fayans yenilenecek
4-Parkeler yenilenecek
5-Para kalırsa amerikan kapılar yenilenecek.
Sizce ortalama ne gibi bi rakama cıkar ve tavsiye edeceğiniz yer varmıdır ?
ankastre set tavsiye
merhaba
ankastre set almak istiyorum ama hiç bilmiyorum.
neye dikkat etmeliyim ?
önerebileceğiniz model varmıdır
Merhaba,
beyaz eşya seti bakıyorum
çamaşır bu modelde netim : https://www.hepsiburada.com/electrolux-ew6f4923eb-9-kg-1200-devir-camasir-makinesi-p-HBV00000CH43F
buzdolabı : https://www.hepsiburada.com/samsung-rb50rs334sa-tr-no-frost-buzdolabi-p-HBV00000TM65T
bulaşık da ise bosch yada elektrolux düşünüyorum tavsiye edeceğiniz veya yukarıdaki modellerde sorun yaşadığınız oldu mu ?
Tv önerisi hk
Merhaba,
Şöyle bir düşüncem var,
Standart kalite de smart olmayan sadece dahili uydu alıcısı olan bir tv alıp kaliteli bir android box alma gibi bir düşüncem var nasıl olur ?
Koldan tansiyon aleti tavsiye
Merhaba,
Annem için koldan kendisininde ölçebileceği,ekranı büyük kullanımı kolay 300 tl yi aşmayacak kaliteli bir tansiyon aleti arıyorum varmıdır tavsiye edebileceğiniz,marka model ?
Apple 6s usb kablo
Merhaba,
apple 6s telefonum için orjinal bi usb kablo almak istiyorum ama internetteki fiyatlarda hep değişiklik var orjinal diyor ama 45 tl nası inanacağız ortalama bi fiyat nedir..yardımlarınız için tşk
Merhaba,
Geçen sene aldığım aracımın trafik sigortası yenileme zamanı geldi.Yeniletmek istiyorum.Fiyat konusunda özelden yazmanız veya cevap atmanız halinde ruhsat ekran görüntüsünü atacağım.
|
|
Cordoba 1.4 Reference hakkında sorunlarım.
|
Meslek: Öğrenci
İlgi Alanları: enstrumantel,sürükleyici kitaplar,bass line müzik
Son Giriş: 11 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 11 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 131
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 11.551 (Bu ay: 439)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic