Merhaba,
iphone 12 pro max telefonun yanları çok kötü oldu soldu bi acayip oldu, temizlik yapılıyormuş bir kaç telefoncu dedi yok gümüşcü temizler yok bilmemne gümüşcülere sordum biz öyle bişey yapamayız dediler bu telefonun kenarlarını zarar vermeden nasıl temizlerim ? kullanılan yerlerde iz yok gibi bişey ama kılıf altında kalan yerler hep iz duruyor çizik de değil bakıyorum da acayip bir şey
Arkadaşlar merhaba, kaç senedir bilmiyorum fakat bayağıdır millenicomdayım da şu zam işleri sıktı biliyorum enflasyon var ama fiyat fazla yani hiç sorun yaşamıyoruz ödemelerde filan rakam çok geldi.
önerebileceğiniz kampanya var mı minimum 100 megabit olacak fiber olacak ve en önemlisi sorun olursa müşteri temsilcisine 2 tuşla ulaşacabileceğimiz türknet gibi müşteri temsilcisiz iss istemiyorum onu 10 seneye yakın kullandım işte m.temsilcisi iptal olduktan sonra millenicoma geçmiştim.
acayip firmalar önermeyin lütfen 1 ay bedava kullanacam diye cünkü eşim evden çalışıyor en ufak hat kopması bana pahalıya maloluyor.
alttaki fiyattan ucuz +100 mb taahütlü internet uygun benim için.
edit: Bu fiber kullanım bedelini uzun yıllardır ödüyoruz ve sonsuza kadar ödeyecek miyiz?
Merhaba,
Anakartımda JRGB1 diye bir slot var fakat aldığım kasa ve sıvı soğutmanın rgb soketi ise 3lü ben bu rgb soketlerini nereye takabilirim.
Bir sürü konu gördüm fakat tam bir bilgi alamadım net bir bilgi istiyorum safa anlatır gibi lütfen.
hatta daha büyük bir problemim var suan toplamaya calısıyorum anakart ve işlemciyi takıyorum sadece kasa üstündeki ssdnin lambası yanıyor fakat calısmıyor hiç acaba rgbleri takmadıgım ıcınmı soğutucudaki anlamadım ki. buda 2. problemim. 3. problem ise kasada 4 adet fanı takacak soket kalmadı onlar için önerilerinizi bekliyorum.
Anakartım MSI MB PRO A620M-E
kasam CORSAIR CASE - CC-9011255-EU 3000D 3000D RGB Airflow | Siyah
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0C2JMTX2J/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&th=1
sıvı soğutmam ise
MAG CORELIQUID 240R V2
Merhaba,
Arkadaşlar x1 aldım yeni de, ufak tefek lekeler var koltukta ve ozon temizliği sonrası lekeler kalmış hava çıkışlarında izler kalmış bunları gidermek icin tavsiye edebileceğiniz daha önce kullandığınız sorunsuz bir ürün var mı?
saygılar.
Sahibinden.com Son durum?
Merhaba, ne zaman açılır, tam olarak ne oldu bilgisi olan yada fikri olan varmı?
bir konu var mı bu durumla ilgili? göremedim
1
1
|
|
silinebilir
|
Kasa topladım yorumlar mısınız?
|
Meslek: Yazılım Uzmanı
Son Giriş: 21 dk. önce
Son Mesaj Zamanı: 6 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 281
İkinci El Bölümü Mesajları: 108
Konularının görüntülenme sayısı: 11.904 (Bu ay: 459)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 131 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El