Selam arkadaşlar
Ford Taunus aracım var. Bakımları motoru gayet iyi, benzinde sorunsuz marş alıp çalışıyor.
Ancak lpg iken marşa basınca her zaman beyinden “çıt” sesi gelmiyor, gazı açmıyor. beyni yeni değiştirdim. gaz kesici açana kadar belki 10 defa kontak aç kapat yapıyorum. Beyinden “Çıt” sesi gelip kesici açtıktan sonra marş alıyor ve düzgün biçimde çalışıyor.
Sorun nerede olabilir kafayı yemek üzereyim... internetten bir gaz kesici aldım ancak montajını kendim yapabilir miyim bilmiyorum ustalara güvenim kalmadı. Arabayı çalıştırana kadar 10 dakika uğraşıyorum kesici açacak diye.
Anlayan arkadaşlar yardım edebilirse çok sevinirim.
Arkadaşlar merhaba,
Thermaltake Versa T25 kasam ve, Asus B450M Dragon anakartım var. Bilgisayarı itopyadan aldığımda fanlar çalışıyordu ancak ışıkları yanmıyordu.
Kasanın içini biraz araştırdığımda ekteki kablonun girmesi gereken yeri gördüm ama iki uç birbiriyle uyumsuz. 10 seneden sonra ilk defa sistem topladım ve bu konulara çok uzağım.
Yardımcı olursanız çok sevineceğim. Şimdiden teşekkürler
Bu kablonun;
CHA_FAN girişine girmesi gerekiyor. Girmiyor, kesinlikle uyumsuz.
Evde Fotoğraf Banyosu
|
|
ORİJİNAL GTA V OYUNDAN ATIYOR?
|
Oyun önerisi?
|
C Disk'ini ikiye bölme ?
|
|
|
ASUS X550JX-XX171D Intel Core i7 4720HQ 2.6 Ghz GeForce GTX 950M 4GB 12 GB RAM ________________________ Canon DSLR Kiev 19 Nikon FM10 |
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 368
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 10.874 (Bu ay: 516)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 44 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic