Simsarlar yine iş başında
bu araç ne zaman çıktı ne zaman satıldıda buralara düştü hemde 50-60k fiyat fazlalığıyla….
ne diyelim Allahlarından bulsunlar…
Acer H6531BD mi yoksa Xiaomi Mijia DLP mi?
ön vites elcik sorunsalı
arkadaşlar sıfır bianchi-snap aldım. kurulumunu kendim yaptım. 3-4 gün sonra ön vites 1-2-3 yaparken elcikteki aparat çok sertleşti. 1 e inerken sıkıntı yok ama 3e çıkarken aşırı sert. tüm ayarları yaptım, high low komple teli ayarladım ne yaptıysam olmadı. bir de sol vites değiştirici SHIMANO RS36 3X7 ama çok değişik L den başlayıp arada 9 çizgi var sonra H oluyor. ben 5-6 çizgiden sonraya geçemiyorum kazık gibi oluyor. teli gevşetsemde sertleştirsemde sonuç hep aynı.
RGB led sorunsalı
selam arkadaşlar benim bir sorunum var yardımcı olursan sevinirim. 5 metrelik RGB LED şerit aldım ürünün montajını yaptıktan sonra çalıştırınca farkettim ki cihazda renk sorunu var kumandadan kırmızıya basıyorum kırmızı beyaz yanıyor. yeşile basıyorum mavi yeşil yanıyor, maviye basıyorum değişik renkler yanıyor. saf kırmızı yeşil mavi yapamadım. kumanda reset diye bir şey var malesef benim kumandada olmadı. bu sorun neden olabilir. çözemedim.
zaferexpress online satış rezaleti
01.07.2020 tarihinde https://www.zaferexpress.com online alışveriş sitesinden (Zafer Dayanıklı Tüketim Malları Canlı Hayvancılık Otomotiv İnşaat Perakende Mağazacılık Sanayi ve Ticaret a. Ş. ) Beko bkk 2198 Fritöz satın aldım. Aldığım ürünün bedeli 489 TL idi. 02.07.2020 tarihinde siparişimi bana hiçbir bilgi vermeden iptal ettikleri gibi aynı ürünü internet sitelerine 575 TL den tekrar koymuşlar. Yaptıkları hemen yasaya hem ahlaka aykırıdır.
astra j için komple ses sistemi tercihi onayı
|
Samsung Mikrodalga Rezaleti
|
BLUEHOUSE ALMAYIN
|
İlandaki araç kandırmacası
PS4 Slim İndirme hk.
|
Meslek: Pilot
Son Giriş: 5 gün önce
Son Mesaj Zamanı: geçen hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.873
İkinci El Bölümü Mesajları: 47
Konularının görüntülenme sayısı: 116.827 (Bu ay: 1.507)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 501 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası