@guneymehmeet nickli çocuk tarafından 60 tl dolandırıldım. Yaşananları detaylıca paylaşmama gerek yok, çünkü kendisi hala olayın ciddiyetinin ve bilincinin farkında olmadığından pişkin pişkin cevap vermeye devam ediyor. Bir benim profilime bakın bir de bu çocuğun profiline geçmiş mesajlarına bakın anlarsınız. Sırf eski üye göründüğünden ve 60 tl için bu şekilde kendi başını yakacağını düşünmediğimden parayı papara üzerinden gönderdim. Belki de 60 tl için uğraşmayacağımı düşündü ama avukatıma bilgi verdim gerekli işlemleri başlatmıştır. Ödeyeceği mahkeme ve avukatlık masraflarının dışında ailesine ve çevresine nasıl rezil olacağını görecek. Papara hesap tam ismini paylaşıyorum Mehmet Emin Güney.
Merhaba arkadaşlar, ilk defa işlemcime overclocl denemesi gerçekleştirdim. Bios dan işlemci için "smt mode" ve "cool and quiet" modlarını kapattım. Bilgisayar masaüstünde boşta bile full yüksek performans çalıştığı için bu seçenekleri tekrar aktif hale getirdim ancak hala daha pc boşta iken cpu-z programı işlemcinin mhz hızını en yüksekte gösteriyor. İşlemciye overclok yaparsak sürekli böyle yüksek performans modunda kullanmak zorunda mıyız ?
silinebilir
silinebilir
silinebilir
silinebilir
|
SİLİNEBİLİR
|
Turknet Pişman Etmeye Başladı
.
|
KONU SİLİNEBİLİR
|
.
|
ASUS Z10PE-D16 WS , Core i7 5960X , Corsair 32GB (4x8GB) Vengeance DDR4 2666MHz CL16 Ouad Kit , Evga GTX TITAN X Superclocked GDDR5 12GB 384Bit , Samsung 850 PRO 1TB (2*512GB) RAİD 0 |
Son Giriş: 8 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: dün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 923
İkinci El Bölümü Mesajları: 174
Konularının görüntülenme sayısı: 31.897 (Bu ay: 232)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 450 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar