Eski tip 386 laptop disk problemi
|
Fiyat performans birincisi ekran kartı tavsiyesi
|
Merhabalar,
Redmi Note 9 pro kullanıcısıyım. Telefondan genel olarak çift hat kullanımı ile ilgili rahatsızlığım var. Bir hattan telefon geldiğinde diğer hatta arama geldiğinde karşı tarafa meşgul çalmıyor, boşlukta düşmüyor gibi bazen bekletiyor bazen de ulaşılamıyor anonsu veriyor. Çift hat kullanmanın bir anlamı kalmamış durumda bana göre. İki telefon kullanmayayım , tek telefon ile şarj problemi vs. de yaşamam demiştim.
Bu durumda insanlar arıyor ulaşamıyor. Bir ayarı yapamamış olabilir miyim , yoksa genel olarak bu şekilde mi ? Çift 4.5G hattın aynı anda çalışıyor olmasının bir anlamı yok şu durumda o zaman ?
Yorumlarınızı alabilir miyim ?
Icloud Fotoğraf Düzenleme Problemi ve Program Önerisi
Merhabalar;
Telefonumda icloud yedeklemesini açtıktan sonra , tüm fotoğrafları icloud'a yedekliyordum.Ta ki telefonumun içindeki hafıza dolup , tüm fotoğrafları silmeden önce icloud yedeklerine göz atana kadar.
- Problem şu ki dosyaların isimlerini kendi formatında isimlendiriyor. Bu dosyaları icloud'dan farklı bir ortama alırsam , fotoğrafın çekildiği tarihi kopyala yapıştır yaptığım tarih ile güncelliyor.Özetle bu fotoğrafları daha çekerken üzerine zaman damgası koyacak şekilde nasıl çekerim, kendi programı desteklemiyor ise alternatif program nedir.
- İcloud üzerinde geçmişe dönük çekilen resimlerin en azından dosya isimlerini çekildiği tarihe göre düzenlemek yani isimlendirmek mümkün mü ? Fotoğrafların tarihlerini haliyle hatıra fotoğrafı olduğu için kaybetmek istemiyorum.
Bu konudaki karşılaştığınız ve çözüm bulduğunuz icloud sorunsalına yardımcı olursanız sevinirim.
Teşekkürler.
Bilyoner artık şans oyunlarına kapandı mı?
Bir süre önce farkettim ki Ağustos ayı itibariyle şans oyunlarını Bilyoner üzerinden oynayamiyoruz.
Acaba bu devir konusundan dolayı Bilyoner den çıktılar mi?
İnsanın kendi el hüneriyle yapılacak inşaatın doruk noktası.
|
|
Taahhütüm bitiyor İnternet - tv- telefon birlikte önerileriniz
|
Fiber İnternet Yayınını Elektrik Hattı Üzerinden Taşıma Sorunu
|
İzmir Xiaomi Servis Yeri Tavsiyesi
|
--AMD Rules-- |
|
|
Son Giriş: 9 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 3 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.027
İkinci El Bölümü Mesajları: 1.612
Konularının görüntülenme sayısı: 29.697 (Bu ay: 339)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 368 (Bu hafta: 1)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El - Ödüllü Anket