HDD ve SSD gözükmüyor Yardım
Önceden rufus ile kurulum yapmıştım ama şimdi format atmaya calıştığımda HDD görmüyor ve yeni M2 ssd aldım bunuda görmüyor ikiside takılı diskpart sonra list disk yazdığımda gözükmüyor bu olay sonradan oldu ve HDD çıkarıp çalıştırmaya calıştığımda no bootable sevice diyor iki haftadır uğraşıyorum yardımcı olur musunuz
Laptop Ssd görmüyor HDD bozuldu
Acer aspire a315-41g laptopum var fakat laptop açmaya calıştığımda Acer logoda kalıyor dönüp duruyor başka bir ekran gelmiyor. Önceden hddtune ile bad sector taraması yaptım yüzde 30u kadar kirmizi nokta vardı bende M2 ssd aldım crucial laptop taktım ona Windows 10 kurulum yapmak için USByi rufus ile uefi Windows 10 kurdum USB olarak boot etmeyi deniyorum fakat Windows kurulum ekranı gelmiyor(secure boot enabled yaptim) Acer logo ekranı geliyor orada kalıyor. Daha sonra windows creation tool ile USB hazirladim yine denedim sonuç aynı.
Ek bilgi: bios ekranında uefi seçili ve bios son güncellemesini geçen yıl Acer sitesinden yapmıştım.
Boot oncelegini birinci secenege USB olarak seçerek ve manuel olarak secerekte denedim.
Güvenli modda açabilmek için shift basılı tutarak açıyorum bu sefer onarım hazırlaniyor kalıyor
Windows 7 etkinlestirme anahtarım hakkında
|
Hp Pavillion Wireless Sorunu
|
Hp Pavillion Wireless Sorunu
|
Son Giriş: 10 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 11 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 10
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 325 (Bu ay: 19)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Teknik Yardım