İkinci Çiftlikbank Vakası - THODEX
Kripto para borsası olan Thodex’in kurucusu Fatih Özer’in 2 milyar dolar ile Tayland’a kaçtığı haberlere yansıyor. İnşallah forumda canı yanan yoktur. Geçmiş olsun
Araç kaskosu için yardım lütfen
İyi akşamlar herkese aracımıza kasko yaptıracağımda aldığım teklifteki teminatlar yeterlimidir bu full kaskomu oluyor? İMM yi sınırsız yapmayı düşünüyorum fiyat 1900 e falan çıkıyor
Ameliyattan sonra Heyete görünme
Arkadaşlar merhaba bilgili arkadaşlar sorumun cevabını verebilirse çok makbule geçer. Babam 2 hafta önce kar yağdığında düşüp parmağında kırık oluştu. Samatya hastanesinde ameliyat oldu. 2 gün önce kontrole gittiğinde doktor heyete çıkacaksın dedi. Bunun nedeni nedir? Devlet hastanesinde ameliyattan sonra heyet zorunluluğu mu var?
Avrupa fiyatından daha uyguna iPhone satanlar
Az önce Apple.de sayfası üzerinden 12 pro max 256 gb fiyatına baktığımda 1369 € yazıyor şuanki kura göre 12.180 TL tanıdığım bi telefoncu sahibindende 11.400 TL den satmakta 1 yıl garantili telefondan kar etmese yapmaz bu işi nasıl böyle daha ucuza satıyorlar? Tax free ne kadar vergi iadesi yapıyorki?
Aracın Mülkiyeti Muhafaza Kaydıyla Satışı
Arkadaşlar merhaba aracımı tanıdık birine bi kısmını 2 aylık banka çekine karşılık verdim. Niyetim satış vermemekti ama Oğulları biraz fırlama olduğu icin herhangi bi kazadan kafam ağrımaması için noterlerde olan bu yöntem ile aracın satışını vermeyi düşünüyorum. Bu sistemin her hangi bi açığı var mıdır? Rica etsem bu yöntem ile araç satışı verenler bilgilendirirse sevinirim.
Maximum 1800 TL ye telefon önerisi
Herkese merhaba şuanki kullandığım telefon iPhone X bazı nedenlerden dolayı telefonumu satmam gerekiyor maksimum 1800 TL ye beni androidden soğutmayacak telefon önerilerinizi bekliyorum telefonun 128 GB olması gerekiyor marka fark etmez ürün yurt dışıda olabilir sınırı aşmasın yeter
Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.
Samsung note9 Whatsapp prob
Merhaba iş yerinde kullandığımız telefon çok yavaşladığı için elimizde note9 vardı eski telefondan herseyi taşıdım. Note9 a Whatsapp tan fotoğraf gönderdiğimde bazı fotoğrafları galeriye kaydediyor bazılarını kaydetmiyor neden olabilir bilgisi olan varmı nasıl düzeltebilirim?
Kombi mi elektrikli soba mı
Merhabalar malumunuz kış geldi ve evimin salonu yaklaşık 45-50 metrekare ve yerden ısıtma maalesef şuan salon soğuk ve kombiyi açmaya korkuyorum geçen kış sadece salon 38 derecede mecburiyetten 24 saat açık aylık faturam 550-600 arasında geliyordu şuanki doğalgaz fiyatlardan haberim yok sizinde fikirlerinizi almak istedim sizce kombi ile devammı etmeliyim yoksa elektrikli soba ile mi tasarruf edermiyim?
Triger seti
Öncelikle merhaba aracım 2016 model Audi a3 1.6 Tdi 105 bin bakım zamanı geldi sizce aşağıda atacağım fotoğraflarda trigerin durumu nedir
Kredi borç transferi
|
Meslek: Öğrenci
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 7 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 857
İkinci El Bölümü Mesajları: 32
Konularının görüntülenme sayısı: 9.159 (Bu ay: 89)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 578 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic