Yemek kartı nakite çevirme
|
|
|
Getir Yarı Yarıya Saatler
Herkese merhaba. Getir bugün yine yarı yarıya saatler kampanyası yapmış. Öncekilere göre daha işe yarar ürünler vardı. Tabi bölgesel değişebilir. Aldığım ürünleri paylaşıyorum. Bu fiyatlar üzerinden %50 indirim oldu.
Nivea deodorant, Barilla makarna, Sütaş krema ve Sütaş süt bayağı uyguna geldi.
Çok sıcak fırsat.
Tüm kişisel bakım ürünlerinde %40 indirim var, teslimat ücreti yok. Marketten markete fiyat değişiyor. Nivea deodorantlar 11.90-13.70 arası, Palmolive 500 ml duş jelleri 8-9 TL, şampuanlar, diş fırçaları-macunları vs. ciddi indirimler var. Değerlendirmeye değer.
Yemeksepeti Banabi %50 İndirim Haftası
Herkese merhaba
Konusunu göremedim açıldıysa kusura bakmayın. Bu hafta her gün seçili ürünlerde %50 indirim var yine.
İki gündür çok işe yarar bir şey görememiştim ama bugün uygun ürünler var. Bölgeye göre değişebilir tabi.
5 kg Ariel renkli deterjan 24 TL,
Fairy Platinum Plus 50’li 31.5 TL (Bizim burada tükenmiş bile),
Kemal Kükrer 2 LT beyaz sirke 5.5 TL’ye geliyor
Benim gözüme çarpanlar bunlar.
Sadece mini markette geçerli, benim adresimde mini market görünmüyordu, annemlere sipariş verdim (Üsküdar). Teslimat ücreti de yok. MINI20TL kodu ile sepette indirim düşüyor. Ben iki adet 500 gr’lık Kebir tereyağı siparişi verdim. İndirimle birlikte 1 kg 37 TL’ye geldi. Mini marketten ilk kez alışveriş yapıyor olma koşulu var. Aynı telefon üzerinden farklı hesaplarla indirim düşmedi. Birden çok kez faydalanmak istiyorsanız, farklı cihazlardan sipariş vermeniz gerekiyor.
Banabi %50 indirim haftası
Yemeksepeti Banabi’de her gün belirli ürün gruplarında %50 indirim var. Saat 18.00’e kadar verilen siparişlerde de gönderim ücreti yok. İşe yarar şeyler çıkıyor. Ben kırmızı mercimek ve %100 nar ekşisi siparişi verdim.
İstanbul Ev Tadilatı
|
|
Meslek: Bankacı
Son Giriş: 23 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 447
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 35.250 (Bu ay: 94)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 64 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar