Anakartıma bu fan çoklayıcıyı alsam olurmu
A320 S2H anakartım SYS-FAN1 VE CPU FAN var başka fan girişi yok kasamın üstlerinede fan takmak istiyorum fan alıp birde bunu https://www.hepsiburada.com/alfais-4303-fan-coklayici-y-pwm-kablosu-4-pin-switch-3-pin-3-port-p-HBV00000N8NL9 alsam bunu anakarttaki SYS-FAN1 e taksam 3 tane fan girişim oluyor değilmi? bi sorun olurmu teşekkürler
hangi modemi almalıyım
Fiber altyapısı var hzımız 24MB keenetic omni dsl almak istiyorum ama o sanırım dsl miş fiber değilmiş asusun fiber modemini alsam dahamı hızlı olur?
Disk temizlenmiyor
taşınabilir diskim var usb ile pc ye bağlıyorum shift delete yapıyorum gitmiyor programla silmeye çalışıyorum gitmiyor nasıl içindekiler silinir?
ramım uyumlu olurmu
A320-s2h gihabyte anakartım var 2 slot ram yeri var birinde 8gb kingston predator ddr4 2666 mhz var diğerinede kingston 8gb fury 3200mhz cl16 ddr4 ram takcam uyumlu olurmu? Bir sorun çıkarırmı
MOUSE KASMASI
Bazı uygulamalarda ccleaner, razer açtığımda uygulama üzerinde mouse imleci donarak gidiyor bi süre sonra düzeliyor uygulamada işlem yapınca tekrar oluyor nasıl düzelir?
Yeniden başlatınca ekranın yarısı siyah oluyor
windows, driver, ekran kartı, virüs programı vb. güncellemeler sonrası pc yi yeniden başlatınca ekranın yarısı siyah oluyor sonra kapatıyorum pc yi tekrar açıyorum düzeliyor neden böyle oluyor?
Razer klavye led sorunu
|
Mouse kasması
|
Telefon ve adsl kablosu
Ekranın yarısı siyah
|
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 56
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.673 (Bu ay: 226)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware