Merhaba arkadaşlar
konyada yaşayan arkadaşlar bilir kent plazanın arka tarafında düğün salonun altında çetinler market var.
orada oral b diş macunu 8.90 liraya inmiş(50 ml). İnternet fiyatına baktığımda 12/13 civarında ama kargo ücreti çıkıyor. yorumlara baktığımda değerlendirmeler olumlu değerlendirmek isteyen bakabilir.
Ağız kenarlarındaki derin çizgiler
Selamun aleyküm herkese hayırlı akşamlar .
arkadaşlar ağzımın kenarlarındaki bu faça izi gibi izler sizce nasıl geçer.?
böyle bir rahatsızlık yaşayan varmı yaşım henüz 27 ama bu çizgiler rahatsız ediyor ne yapmamı tavsiye edersiniz .
Gün içinde Hiç öksürmeme sorunu
Selamun aleyküm arkadaşlar herkese hayırlı günler .
başlık evet okuduğunuz gibi belki bazılarına tuhaf gelebilir ama hiç öksürmeme sorunu var bende .
artık sorunmu Onuda bilmiyorum açıkcası .
gün içinde hiç öksürmüyorum hani bir şey yerken boğazıma bir şey takılacakta belki.
mesela şu an zorla öksürmeye çalışıyorum sanki hayatımda hiç öksürmemiş gibi hissediyorum
sigara ve alkol kullanmıyorum varsa bilgisi olan şimdiden teşekkürler ederim .
|
|
Efendilik, beyefendilik ve kibarlık kalmamış
Evet arkadaş yıllar geçtikçe bu durum daha çok ortadan kaybolmuş gibi.
youtubeda 60/70/80/90 lı yıllardaki insanların videolarını izliyorum genci yaşlısı herkes o zamanlar daha kibar ve beyefendiymiş ayrıca insanlar daha mütevazi ve alçakgönüllü gibi görünüyorlarmış o zamanlar hayret ediyorsunuz.
mantıkken 2020 yılında bu durumun daha çok ileri seviyede olması lazımken ama yıllar geçtikçe daha çok bataklığa batılmış gibi.
şimdi kabalık, görgüsüzlük,serserilik , ahlaksızlık para ediyor. Efendi ve beyefendi olmak bir suç bir eziklik olarak görülüyor
Etrafınıza baktığımızda kaç tane kibar ve nazik beyefendi görüyorsunuz ?
Sürekli geçmişe özlem duymak ve pişmanlık duygusu
Evet uzun zamandır var böyle bir şey ve bu durum artık çıkılmaz hale sokuyor beni.
hayatımın belirli dönemlerinde haddinden fazla kafayı geçmişle bozuyorum ve sürekli geçmişe özlem duyuyorum.
mesela bundan 15 sene öncesini 10 sene öncesini hatırlıyorum yaptıklarım ve yapmadıklarım çok saçma geliyor keşke şöyle yapsaydım şöyle yaşasaydım şunu yapmasaydım diye düşünüp duruyorum.
Geçmişteki hayatımın her döneminde hep bir pişmanlık var sanki hep yanlış kararlar vermişim sanki hiç mantıklı yaşamamışım gibi asıl sıkıntı o özlem duyduğum zamanların sıradan olması özel olmaması .
mesela askerliği yapan bilir orada askerlik bitsin diye gün saymak ve askerliği bitirmek bir insanın başlıca isteğidir ama gel gör ki askerdeki günleri bile çok özlüyorum keşke daha çok kıymetini bilseydim keşke şöyle böyle olsaydı diyorum.
belirli zamanlar teselli olarak o zamanlar aklım o kadar çalışıyordu Desemde nafile hep bir geçmişe özlem ve pişmanlık duygusu bitmiyor.
artık bu öyle bir hal aldı ki yaşadığım farklı anlar için kendi kendime “ bak bu günlerin kıymetini bil ilerde yine özleyeceksin “ demem rağmen ileride yine özlüyorum ...
Türknet yurtdışını çaldırmaya ücret kesiyor.
|
Mustang erkek güneş gözlüğü 159 tl
|
Defacto 60 ml parfüm 11.24 tl
|
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 692
İkinci El Bölümü Mesajları: 13
Konularının görüntülenme sayısı: 30.669 (Bu ay: 119)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 427 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar