araya aparat filan atıyorlarmış çamaşır makinasına vidalıyorlar filan. sağlıklı oluyor mu o şekilde? çamaşır makinasını bozmaz değil mi?
ön düzenden gelen ses
arkadaşlar aracım suzuki sx4 s-cross. ön sağdan yavaş giderken lakalarda lak luk ses geliyor. özellikle parke yolda bariz duyuluyor.
kaç tane ön düzenciye tamirciye gittim hepsi bişey dedi ama sonuç çıkmadı.
önce z rotlar değişti. sonra viraj denge lastikleri. amortiör söküldü kontrol edildi bi sorun görülmedi. rot mili ve direksiyon kutusu kontrol edildi bi sorun bulunamadı. ses devam ediyor. hızlı giderken yani 40-50 km üstünde ses yok. sizce ne olabilir?
Kaza yaptim yeniden kasko yaptirma
Simdi ben hem kaskoda hem de sigorta da en ust basamaktaydim. 10 senedir filan kazam yoktu. Uygun cikiyordu.
Gecenlerde suclunun benim oldugu bir kaza yaptik ve arac pert oldu. Kasko parayi verdi sigorta karsiyi yaptirdi 10 bin gibi bisey cikti galiba
Simdi kismetse pazartesi yeni bir arac alacagiz
Simdi araci kendi ustime mi alsam daha uygun Fiyatlar cikar yoksa esimin ustune mi? Esimin ustune hic arac olmadi bugune kadar
İmei kayıt süresi
Beyler 6 ay evvel giriş yaptım yurtdisindan. Şimdi iphone 13 pro max alacağım kapalı kutu. Yurt dışı cihaz. Kayıt yaptırabilir miyim? Girişten sonra kaç ay kayıt yaptırma hakkımız var?
ortak arayan var mı? fm 22
arkadaşlar offline oynayacağım. ortak arayan varsa dahil olabilirim.
1600mhz ram ile 1333 kullanmak.
Arkadaşlar laptopumda 4gb 1600mhz ram var. Bir slot daha var oraya yine bir 4gb takmak istiyorum. Arkadaşımda Bi tane var ama 1333 mhz. Taktik çalışıyor ama sıkıntı çıkarır mı?
Tapuda yaşlılara sorulan sorular
Merhaba arkadaşlar annem 70 yaşında ve okuma yazması yok. Aile evi kendisinin üstüne ve satıyoruz. Okuma yazma bilmediği için tapuya 2 şahit goturecekmisiz.. Bir de orada akli başında mı diye soru sorarlarmis. Ne tür sorular sorarlar acaba yaş ileri olduğundan unutuyor bazen biraz calistiralim evde.
İndirim yapan kartlar
uzunca bir süre lukoil taraftar kart kullandım. akaryakıtta %5 kadar indirim yapıyordu ama bitti kampanya. var mı böyle indirim yapan kart filan başka? kredi kartı gibi değil yakıt firması gibi.
Laptop için uygun driver bulamıyorum
arkadaşlar merhaba
cihazımız şu meşhur ixtech rdm thinbook. üzerinde windows 10 vardı fakat çok hantal olduğu için windows 8.1 yükledim. fakat gel gelelim touchpad, ses ve wireless çalışmıyor. bir kaç yöntem denedim ama olmadı. yardımcı olabilecek var mı?
antimalware belasından kurtulmak
merhaba
windows 10 için bu beladan nasıl kurtuluruz? regedit den ayarladım gitmedi. ayarlardan yapıyorum geri açılıyor. resmen pcyi sömürüyor. var mı bunun bi çaresi?
Meslek: öyle
Son Giriş: 7 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 4 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.330
İkinci El Bölümü Mesajları: 29
Konularının görüntülenme sayısı: 86.841 (Bu ay: 885)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 909 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası