Merhaba arkadaşlar, Comnet Internet sağlayıcısından herhangi bir paket alacaksanız ve benim gibi yazılım üzerine çalışıyor, çözüm mimarı olarak çeşitli firmalara destek veriyorsanız 22 portunu engellediklerini bilmeniz gerekli. Maalesef bu engellemeyi yaparken hiçbir şekilde bildirimde bulunmadılar. Destek talebi oluşturduğunuzda ise sizi çözüme yönlendirecek yapıcı bir çaba sergilemiyorlar.
Bilmeyenler için :
22 numaralı port SSH erişimi için kullanılan genel geçer bir porttur. Bu portu siz değil karşı taraftaki sunucu yöneticisi belirler ve çoğu zaman standart olarak kalmasını sağlarlar. Saldırılara karşı SSH key kullanımı gibi çeşitli çözümler üzerinden ilerlerler. Elbette aklı başında her sistemci arkadaşım ssh portunu standart olan portun dışına taşır. Ne yazık ki işler her zaman bu kadar muntazam yürümüyor.
Belirtmek isterim ki diğer pek çok kullanıcının aksine Comnet üzerinden aldığım 1 yıllık paketin bir kaç aylık süresi doldu ve bu süre zarfında ufak tefek problemler dışında hiçbir problem yaşamadım, hizmetlerinden de son derece memnunum.
Eğer bu gibi ileri seviye hassas konularda bir probleminiz yoksa genel geçer bir ev kullanıcısıysanız, Comnet'in hizmetlerinden memnun kalacağınızı düşünüyorum.
Destek taleplerime verilen cevapları aşağıda görebilirsiniz;
|
Android Market indiriliyor dedi kaldı.
|
|
koss porta prodan kula içine geçersek ?
|
acer timelinex 3820tg için hangi çanta ?
|
Led sürücü PWM entegreler hakkında yardım
|
|
IR Led ihtiyacım için yardımınıza ihtiyacım var.
|
780g chipsetli anakartları nereden alıcaz ?
|
Alım yaptığım kişiler : omurde, TatanQa, Mortal_Abas, sd@sinan, ka1984, mustaac, hhg Satış yaptığım kişiler : Kötü Referanslar ! : moncici35, mahmutkaragülle |
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 8 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 555
İkinci El Bölümü Mesajları: 341
Konularının görüntülenme sayısı: 6.512 (Bu ay: 104)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 22 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El