Yazı Yazarak Para Kazanma
Yazı Ekleyerek Okunma Başına Para Kazanmak İster Misiniz?
Yazı yazmayı sevenler için hem yazı yazın hem de yazılarınızın okunma başına para kazanın.
Ne Kadar Kazanırım?
- 1.000 okunma = 1 TL
- 10.000 okunma = 10 TL
- 100.000 okunma = 100 TL
- 1.000.000 okunma = 1.000 TL
- 10.000.000 okunma = 10.000 TL
Nasıl Kazanmaya Başlarım?
Yazı yazarak okunma başına para kazanmanın detaylarına ulaşmak için tıklayın.
Kazanç Örnekleri
- 10 adet yazı hazırladıysanız ve 10 yazınız da toplamda 12.000 defa görüntülendiyse ayın 21'inde 12 TL hesabınıza transfer edilecektir.
- 10 adet yazı hazırladıysanız ve 10 yazınız toplamda 148.000 defa görüntülendiyse ayın 21'inde 148 TL hesabınıza transfer edilecektir.
* Her ay görüntülenme sayısı kadar para kazanılır.
Size Nasıl Güvenebiliriz?
Hakkımızda Google üzerinden araştırma yapabilir ve şikayetlere gözatabilirsiniz.
İletişim
Web: https://www.nedir.me
E-Posta: a.izguden@gmail.com
İletişim Formu: https://www.nedir.me/p/iletisim.html
Merhabalar;
Ülkedeki ekonomik durum ve asgari ücretli sayısı ülke nüfusunun %40'ından fazlasını oluşturduğu düşünülürse ek iş yapmanız kaçınılmaz olacaktır. Günümüzde internet üzerinden kazanç sağlamak kolaylaştı ve hemen hemen herkes internetten az yada çok para kazanabilmektedir. Bu konuda rehber niteliğinde blog sitesi kurmaya karar verdim.
Blog sitesi kurulalı 1 aydan kısa süre oldu ve bilgi birikimimin eskiye dayanması sebebiyle şimdiden 30 civarında yazı yayınladım. Elbette, bu daha başlangıç! Hemen hemen her gün 1-2 yazı yayınlamaya çalışıyorum.
Konu para olunca gerçekçi olmak ve kesin kazanç yöntemlerini paylaşmam gerekmekte. İnsanların boşa kürek çekip sonra laf etmesini istemediğimden dolayı kesin kazanç yöntemlerini anlatmaya çalıştım.
Risk olan durumlarda risklerden, zaman alan kazanç yöntemlerinde ise ne kadar zaman alacağından bahsetmeye çalıştım.
Yöntemleri bizzat kendin geçmişte denedim ve belirli oranda başarılı olduğum için insanların da faydasına sunmak istedim.
Blogger tabanlı yazılım ve Magpro yapımı yarı profesyonel tema kullanmaktayım.
Lütfen, yorumda bulunmaktan kaçınmayınız! Amacım konuyu hareketlendirmek değildir, özelden de yorum yapabilirsiniz ama lütfen yorum yapınız...
Site Adresi: İnternetten Ek İş
Mail Adresi: a.izguden@yandex.com.tr
WHMCS Lisansı 53.90 TL
|
TeamSpeak 3 Kiralama
|
.NET Sadece 6.90 TL!
|
Radyo Hosting
|
Web Hosting
|
İnternetten Para Kazanma - ProIrc Satış Ortaklığı
|
Ücretsiz Hosting Hizmeti - ProIrc
|
Belgesiz .COM.TR Domain Almak
|
İnternetten Ek İş yaparak para kazanmak mümkün mü? |
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.411
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 10.909 (Bu ay: 332)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 28 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Web Tasarım - Programlama