Kulaklık Öneri Yardım
|
5 lt LPG ile 20 km yol
Evet başlıktaki problemim var. Daha önce de simit depo dolduktan sonra 130 km yol yapmıştı. Uzun süre kullanmadım. Bu gün denemek için 5 lt aldım. 20-25 km de bitti.
Araçta hangi marka LPG var bilmiyorum. 3-4 ustaya gittim bulamadılar markayı.
Elektronik aksamı komple değiştirmeyi teklif ettiler.
Fazla yakma problemi başka bir şeyden olabilir mi?
Elektronik aksam (motor içindeki her şey) değişince düzelir mi?
Atom Z3735F @1.33Ghz
2 GB ram
32 bit İşletim Sistemi, x64 tabanlı işlemci
Win10 Home
İkinciye aynı şey başıma geldi. Bir sene öncede aynı şey olmuştu. Ne kadar güncellemeleri kapasam da bir şekilde güncelleme alıyor(kendimiz kabul ediyoruz galiba). Yine aynı şekilde dokunmatik ve klavye işlevsiz kalmıştı. win tabletlerde benzer durumu yaşayanlar vardı az da olsa. Eski sürüm yükledim vs işe yaramadı. Harici klavye ve fare ile kullandım. Bir gün açtığımda çalışmaya başlamışlardı. Büyük ihtimal ek küçük güncelleme ile çözüldü.
Yine aynı şey oldu ve birkaç aydır aynı durumda. Win 7-8-10 denedim olmadı. Android yapayım diyorum galiba işlemciden dolayı yarım kalıyor. Eski android sürümlerini de denedim. Baktığım videoda aldığım hata işlemciden dolayı olarak söyleniyor. Hatayı hatırlamıyorum şu anda.
İşin özeti benim bu tablet-bilgisayarı dokunmatiği ve klavyesi ile office-zoom-tarayıcı üçgeninde kullanmam lazım.
Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Toshiba Satellite Click Mini Güncelleme Sonrası Sorun
Merhabalar.
Toshiba Satellite Click Mini 2si bir arada tablet. Uzun yıllardır sorunsuz kullandır. Özellikle son zamanda uzaktan eğitimde çok işime yaradı. Hazır ara tatil girmişken güncelleme vs halletmek istedim. Otomatik güncelleme kısmında güncellemeleri kontrol ettim ve windows ve sürücü güncellemelerinden ne varsa yaptım. Tablet kapanıp açıldıktan sonra kendini bilgisayar sanmaya başladı. Batarya göstergesi yok, tablet modunda açılmıyor, dokunmatik çalışmıyor, klavye ve touch ped çalışmıyor, ses çıkmıyor...
İşin garip tarafı klavyenin olduğu yerdeki USB yi algılıyor. Sistem açılmadan önce şifre istediği ekranda klavye çalışıyor, dokunmatik çalışıyor. Win açıldıktan sonra hiç biri çalışmıyor.
Win sürümünü 8.1 e kadar deneye deneye format attım hiç birinde düzelme olmadı. Sürücüleri güncelledim değişen bir şey yok.
Toshiba Satellite Click Mini Güncelleme Sonrası Sorun
Merhabalar.
Toshiba Satellite Click Mini 2si bir arada tablet. Uzun yıllardır sorunsuz kullandır. Özellikle son zamanda uzaktan eğitimde çok işime yaradı. Hazır ara tatil girmişken güncelleme vs halletmek istedim. Otomatik güncelleme kısmında güncellemeleri kontrol ettim ve windows ve sürücü güncellemelerinden ne varsa yaptım. Tablet kapanıp açıldıktan sonra kendini bilgisayar sanmaya başladı. Batarya göstergesi yok, tablet modunda açılmıyor, dokunmatik çalışmıyor, klavye ve touch ped çalışmıyor, ses çıkmıyor...
İşin garip tarafı klavyenin olduğu yerdeki USB yi algılıyor. Sistem açılmadan önce şifre istediği ekranda klavye çalışıyor, dokunmatik çalışıyor. Win açıldıktan sonra hiç biri çalışmıyor.
Win sürümünü 8.1 e kadar deneye deneye format attım hiç birinde düzelme olmadı. Sürücüleri güncelledim değişen bir şey yok.
|
2 si 1 arada tavsiye
|
|
java hatası
|
Meslek: öğretmen
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 104
İkinci El Bölümü Mesajları: 30
Konularının görüntülenme sayısı: 5.505 (Bu ay: 113)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El