Ticaret bakanlığının paylaştığı bilgilendirme metninde belirsiz süreli veya süresi 1 yıldan fazla olan sözleşmeyi gerekçe göstermeden ve ceza ödemeden feshedebileceğimiz yazıyor.
Daha önce bu bilgiye istinaden fesih başvurusu yapan oldu mu? Ceza bedeli ödüyor muyuz? Kanun maddesi açık aslında ama servis sağlayıcılar bir açığını bulup ceza talep ediyorlar mı?
Üst edit. MacBook alarak alışverişi sonlandırdım. İlk gün için izlenimlerim kullanışlılık bakımından harika. Özellikle iPhone kullanıyorsanız birbirine uyumluluğu inanılmaz güzel yapmışlar.
Arkadaşlar fiyattan bağımsız olarak düşünmenizi istiyorum öncelikle. Hali hazırda kullandığım bilgisayarım 10 yıllık Lenovo z500. Ancak kasasında kopma ve ufalanmalar meydana geldiği için artık değişim zamanının geldiğini düşünüyorum.
Oyun oynayan birisi değilim ancak zaman zaman oynarsam da fena olmaz. Açıkçası bilgisayarımın eski oluşu beni oyundan uzaklaştırdı işim olmadıkça tuşuna basmaz oldum. Her şeyi telefondan halletmeye çalışıyorum.
Sizce bu cihazlardan hangisini tercih etmem mantıklı olur? Performans/kompakt ve taşınabilirlik bakımından değerlendirirseniz sevinirim.
ikinci bir seçenek ise hiç maceraya girmeyip MacBook Air m2 alıp geçmem olur. Hem oyun oynamam hem de hafif, kullanışlı, uzun şarjlı ve uzun ömürlü bir cihaz diye düşünüyorum.
Paraf Card 50tl paraf para(!)
20 bin TL ye 50 TL paraf para verme zahmetinde bulunmuşlar...
01.08.2022-31.08.2022 arası ilk kez axess/wings kart alana her 750ye 150 TL olmak üzere toplamda 750 TL ekstre indirimi. Market ve akaryakıt sektöründe geçerli. Ayrıca ilk yıl kart aidatı olmadığını da belirtelim.
Edit. 750tl akaryakıt harcaması yaptım 150tl ekstre indirimi sağlandı. Toplamda 5 kez 150tl indirimi yapabileceklerini söylediler.
Prime alışveriş festivaline özel 500tl harcamaya 75tl world puan. Ayrıca eski kampanya ile birleşiyor. 500e 40wp kampanyası ile birlikte toplamda 500tl ye 115wp sımsıcak.
Edit. Hediye kartına da puan geldiği belirtildi.
Opette Chippin ile 3x250TL ödemeye 75tl opet wp + 75tl
opet yakıt puan. Toplamda 150/900 olarak düşünürsek %16
lik bir indirime tekabül ediyor. Güzel fırsat.
Maxi Cosi 0-18 isofixli koltuk 2499
0-18 grubu oto koltuğu ihtiyacımız var. Gönül ister ki bee safe, britax alalım ama bütçe de bizim için önemli. E bebek fırsatları arasında gördüm. Kırmızı rengin fiyatı çok uygun geldi.
İsofix ve top tether bağlantısı mevcut. Sorum şu daha önce bu ürünü kullanan arkadaşlar varsa ya da araştıran arkadaşlar varsa ve yorumlarsa sevinirim.
(Edit: Koltukta yatma pozisyonu özelliği bulunmuyormuş. )
Uzun zamandır balkon bayrağı almak istiyordum. Görmüşken alayım dedim. Fişe bakınca fark ettim ki 24.99dan 21.99 indirilmiş. Bayrak 3tl ye geldi. Alın eşinize dostunuza hediye edersiniz. Şanlı Türk Bayrağımıza değer biçilemez yoksa. 19 Mayısa özel balkonlarımızı Bayrağımızla donatalım.
2022 Ocak MTV Fırsatları
Kampanyalar oldukça 2022'nin MTV fırsatlarını bu başlık altında paylaşalım.
www.bankkart.com.tr MTV ÖDEMELERİNİZE ÜCRETSİZ 3 TAKSİT! |
www.maximum.com.tr 2022 yılı MTV Ödemelerinize 3 Taksit Kampanyası!
Albaraka Worldcard - Taksitli ödeme yapmak isteyen müşterilerimiz ise 100 TL ve üzerindeki MTV ödemelerini Albaraka Worldcard ile www.gib.gov.tr üzerinden 4 taksit ile gerçekleştirebileceklerdir.
www.kuveytturk.com.tr Sağlam Kart ile MTV Ödemeleriniz Vade Farksız 3 Taksit!
HSBC 3 taksit
www.paraf.com.tr Motorlu Taşıtlar Vergisi Ödemelerinde 3 Taksit!
World Card - 2022 Ocak Motorlu Taşıtlar Vergisi ödeme işlemlerinize ücretsiz 3 taksit, gib.gov.tr’den World Pay QR kod ile yaptığınız 100 TL ve üzeri ödemeniz ise ücretsiz olarak 4 taksite bölünecektir.Ödeme Opet Worldcard ile yapıldığında ise ücretsiz 4 taksit, World Pay QR kod ile yapılacak ödemelerde ise ödeme aracı olarak Opet Worldcard seçildiğinde ücretsiz olarak 5 taksite bölünecektir.
www.teb.com.tr MTV Ödemelerinde 3 Taksit Kampanyası
www.happycard.com.tr Happy ile MTV Ödemelerinize Kâr Paysız 3 Taksitle !
www.cardfinans.com Motorlu Taşıtlar Vergisi 2 Taksit
Denizbank - 08-31 Ocak 2022 tarihleri arasında Tüm Denizbank Bireysel kredi kartları ve Bonus Business kredi kartı ile DenizKartım uygulamasından Motorlu Taşıtlar Vergi ödemesini gerçekleştiren müşterilerimize özel ücretsiz faizsiz 3 taksit fırsatı sunulacaktır. Diğer kanallardan yapılacak olan ödemeler ise kampanya süresince ücretsiz faizsiz 2 taksit ile gerçekleşecektir.
Arkadaşlar son zamanlarda köprü ile birlikte feribota da yüksek zamlar yapıldı. Geçen yıl 85 liraya gidiyorken bir anda 100₺ ardından da 110₺ ye çıktığını görünce dumura uğradım. İDO’nun kupon kampanyası yaptığına hiç şahit olmamıştım. İndirim kodu al dediğinizde bir kod veriyor biletleme esnasında indirim kodunu kullanınca %20 indirim veriyor. Köprünün 147,50 fiyatını düşününce zamanı olan için sıcak fırsat gibi geldi. Direkt Yalova merkeze ulaşıyor.
kupon linki: https://www.ido.com.tr/ido/tr/kampanya/istanbul-yalova-indirimli-bilet-yuzde-20
Kanıt:
Son Giriş: 4 gün önce
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 443
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 64.706 (Bu ay: 255)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 304 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar