Ankara telefon kayıt yapabilen biri aranıyor
Selamun aleyküm. Ankara'da kayıt sorununu uygun fiyat ve kalıcı olarak çözebilecek, güncelleme sorunu çıkarmayacak birini arıyorum 😊
Ankara Skoda Favorit forman elektrik ve mekanik sorunu
Selamun aleyküm Skoda Favorit için Ankara'da Sebahattin usta denilen kişi haricinde gerçekten işinin ehli elektrik aksamına bakan bir yer var mı? Çünkü bu Güven Skoda Sebahattinin tek yaptığı tamir etmek yerine direktmen yenisini aldırıyor ve fahiş işçilik alıyor... Hatta benim motorun horoz takımını kendisi bozduğu hâlde onun yenisi aldırdı ve parası ne olacak dediğimde eskisini 50 ye sayarız diye alay ediyor 😠😠. Ve boş yere bana 400 liralık horoz takımını aldırdı. Oğlu elektrikçi ama artık o adamı görmemek için ve fahiş fiyatçı olmayan, her zaman aşırı yoğun veya baştan savmacı olmayan bir usta arıyorum.. şimdilik öncelikle elektrik aksamı ağırlıklı usta arıyorum. Ama ileride mekanik sıkıntılar için mekanikçi ustalar da olur. Havalar 15 20 dereceye çıktığı halde ve buji distribütör akü tevzi makarası gibi çoğu şey yeni olduğu hâlde sabahları neredeyse 10 saniyede ancak marş alıyor. Tek değişmeyen şarj dinamosu kaldı. Onuda eskisiyle takas edip değiştirmeyi düşünüyorum. Ama belki gerçekten işinin ehli ve hakkı hukuku gözeten fahişçi olmayan bir usta bulurum ümidiyle buraya yazdım. Hayırlı ramazanlar diliyorum müminlere
msi 990fxa-gd65 biosa giremiyorum
selamun aleyküm.. bende msi 990fxa-gd65 anakart var şimdiye kadar sadece 1 kez biosa girebildim. oc modunu sectim. ama kontrol etmek için cpu-z uygulamasını açtığımda mhz değerlerinin sürekli değiştiğini 4.0 ghz işlemcimin 1,6 ghzlere , 1333 mhz olan ramimin 666mhz gibi aptalca rakamlara düştüğünü fark ettim ve biosa girip standart moda geçmek istedim. ama günlerdir uğraşmama rağmen hiçbir şekilde biosa girmiyor. bu anakartta uefi hikayesi yok... denemediğim f tuşu del tuşu kalmadı... sürekli direkt windowsu açıyor. var mı buna okkalı bir Osmanlı tokadı gibi bir çözüm. Ki bir daha yıllarca hata vermeye bile tövbe etsin
sistemim şöyle
msi 990fxa-gd65 anakart
fx8350 işlemci
zotac gt430 ekran kartı
kingston 8 gb 1333 mhz tek slot ram
işletim sistemi windows 8.1
msi 990fxa-gd65 anakart için ssd önerisi
Selamun aleyküm. Bende msi 990FXA-GD65 anakart var. Bu anakart için en yüksek kapasite ile hangi sata ssd öneriyorsunuz?? anakartım sata 3 6Gbps destekli.. veya hangi çevirici ile hangi ssd önerirsiniz... tek ekran kartım var diğer pci ex16 2.0 slotu boş. harddiskin yavaşlığı bıktırdığı ve windowsu ssdye kurmak istediğim için soruyorum
|
"iNSaNLaR SüReKLi KıRMıZı GüLLeRiN PeŞiNDe KoŞaRLaRKeN aYaKLaRıNıN aLTıNDa eZiLeN KıR ÇiÇeKLeRiNiN FaRKıNDa DeĞiLLeRDiR." |
Son Giriş: 7 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 7 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 296
İkinci El Bölümü Mesajları: 48
Konularının görüntülenme sayısı: 2.339 (Bu ay: 85)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 25 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar