|
Bisiklet Tavsiyesine İhtiyacım Var
Merhaba. Bisiklet sürmeyi küçükken öğrenmiştim, yani 5-6 yaşlarında ve o günlerden sonra bir daha hiç sürmedim, yaklaşık 20 yıl oldu. Aynı zamanda bisikletten de hiç anlamıyorum. Bisiklet almayı işe gidip gelmek ve bazen gezip dolaşmak için düşünüyorum ama genel olarak işe gidip geleceğim. Düşündüğüm bisikleti aşağıya link olarak bırakıyorum, açıkcası daha ucuz bir fiyata daha iyi seçenekler varsa çok daha iyi olur çünkü bu bisiklet benim limitlerimi biraz zorluyor. Sorularımı aşağıya madde madde yazacağım, cevap yazanlara şimdiden çok teşekkür ederim.
- İstanbul'da yaşıyorum, evim (Güngören) ile iş yerim (Bağcılar) arası araba ile 10 km, yürüyerek 7,5 km (güzergah farkı sebebiyle). Kime sorsam gidilmez diyor, yokuş çok diyor. Bu durum beni en çok düşündüren şey, acaba cidden yapılacak iş değil mi, boşu boşuna para vermek istemem.
- Bisiklet ile işe gitmek (10km) illa ki yorucu olacaktır, bu durum iş yerine vardığım zaman aşırı terlemiş olmama sebep olur mu? Çünkü orada kıyafet değiştirmeme imkan yok maalesef.
- Bisiklet bana ne gibi masraflar açar, bu konu hakkında hiç bilgim yok. Bakımını kendim yapabilir miyim?
- Bisikleti aldıktan sonra kask da almalı mıyım? Eğer alırsam tavsiyeniz var mı? Kask harici bir güvenlik ekipmanı şart mıdır?
Huawei Mate 10 Pro Kamera Sorunu
|
Harici Diskin Durumu, Veri Kurtarabilir miyim?
Merhaba,
Bana ait olmayan bir tane harici disk var. İçerisinde bir tanıdığımın yedeklemek istediği veriler var ancak kontrol ederken hata aldığını ve bütün verileri başka bir yere aktaramadığını söyledi. Ben de kontrol etmek için harici diski ondan aldım. 1 Terabyte'lık bir harici disk ve sadece 74.6 Gigabyte kullanılıyor. Windows üzerinden aktarırken sadece 64 Gigabyte aktarabildim, daha sonra "Roadkil's Unstoppable Copier" programı ile bunu 66.1 Gigabyte'a çıkardım. Bu harici diskin içinden bütün verileri kurtarmak veya bad sectorleri onarmak mümkün müdür? Görselleri bırakıyorum ama ben daha önce hiç bu kadar kötü bir durumda olan disk görmemiştim.
Error Scan Taraması: Bitirmesini beklemedim çünkü daha önce yapmıştım. İlk satırın sağdan 3. kutusu yeşil öncesi hep kırmızı ve damaged blocks %100 oluyor, zaten o bir tane yeşilden sonra daha taramıyor.
Ucuz Telefon Tavsiyesi Lazım
|
Ekran Kartı Tavsiyesi
|
Anakart Değişimi ve Sistem Tavsiyesi
|
Telefon Tavsiyesine Lazım
|
3500 TL Civarında Oyun Amaçlı Sistem Tavsiyesi
|
Meslek: Öğrenci
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.408
İkinci El Bölümü Mesajları: 8
Konularının görüntülenme sayısı: 23.610 (Bu ay: 408)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.178 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic