CORSAIR RM750x SHIFT 750W 80+ Gold 5283 TL
Modart X19 Üst seviye sistemler sınırlı stok !!!
Corsair Carbide 400C Modifikasyon
Merhaba forumun değerli üyeleri,
Son bir kaç hafta içerisinde sistemi upgrade etme niyetine girdim. Fırsat bu fırsat iken ve yıllardır aklımdan çıkmayan beyaz kasa fikrini canlandırmak istedim. 6-7 yıldır kullanmakta olduğum carbide 400c kasamı boyama ve modifiye etme kararı aldım. O zaman gelsin serüven
Güzel kedim gecem ve emektar kasam
Bunlarda emektarın tozlu hali
Kasanın içerisindeki anakart ve işlemciyi değiştirdim. Hali hazırda sökülmüş iken kasaya ait bütün parçalarıda en küçük vidasına kadar demonte ettim ve sonrasında boyamaya başladım. Boya ve vernik olarak AKÇALInın mat beyazı ve mat verniğini kullandım. Buda boyama işlemini yaptıktan sonraki kasanın karkas yapısının ilk hali:
Tabi bu süreçte yeni parçalarım geldi ve sabırsız ben sistemi kurmadan duramadım
Kasaya ait diğer parçalarıda boyadıktan ve vernikledikten sonra ufak ufak toplamaya başladım ve sistemin toplanmış halide bu şekilde oldu
Bunlarda çalışırken görselleri. Tabi bu süreçte sıcak fırsatlarda konusunu açtığım argb fanlardan 6 adet aldım. Geldiğinde onlarla şenlendireceğim.
Durun daha bitmedi. Proje daha devam ediyor ve yan panel için şeffaf pleksi ayarladım. Önümüzdeki bir kaç gün içerisinde onunda montajını yapacağım. Ayrıca ön panel çok sade duruyordu. Onun için aklımda 2 farklı proje var. Ön paneli her halükarda öndeki fanlar gözükecek şekilde keseceğim fakat aklımdaki ilk proje yanlardaki hava kanallarını ellemeden öne sadece pleksi yapıştırmak. 2. proje ise pleksi yerine mesh panel yapıp yanlardaki hava kanallarını beyaz neon argb fanlar ile kaplamak(yanlardan hava akışı kesilecek tamamen görsel olacak ve hava akışı sadece önden olacak)
Sizce ön panel için hangi fikri uygulamalıyım ?
Bu süreçte daha fazla fotoğraf çekmeyi çok istedim fakat çok kısıtlı zaman ve bazı olumsuz koşullar nedeni ile fazla fotoğraf çekemedim. Ama devam eden süreçte daha fazla fotoğraf paylaşmaya çalışacağım
İ5 6600k O.C. Sıcaklık yardım (sorun giderildi.
....................
|
|
Satılık - Takaslık M9 bayo
|
GLOBAL ELİTE, +1200 saat, 265 win. 89oyun
|
silinebilir
|
Dual Core E6600 Overclock yardım !!!
|
i5 6600K Processor || ASUS Z170A Pro Gaming Motherboard || MSI GTX 970 Gaming 100ME Edition || Kingston HyperX 2x8 Gb 2400 MHz Ram cl15 || Corsair Force GS 128 Gb SSD || CM Hyper 212 with 2x Corsair SP120 || CM Haf 912 Logitech G633 Artemis Spectrum & Logitech G930 Wireless Gaming Headset || Logitech G510 Gaming Keyboard || SteelSeries Rival 300 Gaming Mouse || logitech z506 5.1 surround sound speakers
|
i5 6600K Processor || ASUS Z170A Pro Gaming Motherboard || MSI GTX 970 Gaming 100ME Edition || Kingston HyperX 2x8 Gb 2400 MHz Ram cl15 || Corsair Force GS 128 Gb SSD || CM Hyper 212 with 2x Corsair SP120 || CM Haf 912 Logitech G633 Artemis Spectrum & Logitech G930 Wireless Gaming Headset || Logitech G510 Gaming Keyboard || SteelSeries Rival 300 Gaming Mouse || logitech z506 5.1 surround sound speakers
|
Son Giriş: 3 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 129
İkinci El Bölümü Mesajları: 89
Konularının görüntülenme sayısı: 7.578 (Bu ay: 118)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 8 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El