AC Valhalla Kernel-Power Hatası 41
Arkadaşlar merhaba son 1 haftadır AC Valhalla oynarken bilgisayar birden donuyor ve reset atıyor. Olay görüntüleyicisine baktığımda kernel-power 41 bug check 126 hatası yazıyor.
Yakın zamanda güncellediğim realtek ses sürücüleri intel chipset sürücülerini de kaldırdım. Yok nafile olmuyor.
Ekran kartı 1650 super. Sürücüsü 461.09 son sürüm. Akşam bir önceki sürümü yüklemeyi deneyeceğim. Onun dışında kafa yemek üzereyim tıkandım kaldım bu durumla karşılaşan çözen lütfen yardımcı olsun bilgisayar daha 4 aylık. Sistemim bu şekilde;
Intel® Core™ i5-9400F 2,90 GHz Maks Turbo 4,10 GHz -- MSI Nvidia GTX 1650 SUPER VENTUS XS OC 4 GB -- MSI H310-A PRO -- KINGSTON 2x8 GB DDR4 CL16 Bellek -- WD BLUE 1 TB 7200 RPM HDD -- CRUCIAL 480 GB SSD
Bu arada başka oyunlarda bu problem olmuyor F1 2020, Pes 2021 ve kardeşimin oynadığı fortnite' ta problem olmuyor.
Yardımlarınızı bekliyorum teşekkür ederim şimdiden.
SSD hızı
Crucial CT480BX500SSD1 Model 480gb lık ssd sini kullanıyorum.
Test sonuçlarım resimdeki gibi çıkıyor. Sistem daha 2 aylık.
Sonuçlar normal mi bir sıkıntı varmı ? Yazma hızı normal mi ?
Teşekkürler
Thanos haklı mı ?
Arkadaşlar bildiğiniz üzere Avengers'taki thanos düşüncesi evrendeki inanılmaz nüfüs yüzünden kaynakların yetersiz gelmesi bunun yüzünden açlık sefillik yaşanması insanlar, sınıflar arasında haksızlık oluştuğı için evrenin yarısını zengin, fakir, üst sınıf fark etmeksizin eşit bir şekilde yok ettiğini gördük.
Bu düşünce yapısı hakkındaki görüşlerinizi öğrenmek isterim. Yukardaki ankette seçimler belirtilmiştir.
konu silinebilir
|
Bu yaşadığımız hayat değil
EVDE KAL....
|
Firefox Quantum video sorunu
|
Ses Sistemi
|
Denizden Tiksiniyorum
Çok Değiştik
|
Meslek: Sistem Yöneticisi
İlgi Alanları: Siyaset, Spor ve Teknoloji
Intel® Core™ i5-9400F 2,90 GHz Maks Turbo 4,10 GHz -- MSI Nvidia GTX 1650 SUPER VENTUS XS OC 4 GB -- MSI H310-A PRO -- KINGSTON 2x8 GB DDR4 CL16 Bellek -- WD BLUE 1 TB 7200 RPM HDD -- CRUCIAL 480 GB SSD -- FRISBY FC-8930G
|
Son Giriş: 6 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.882
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 34.858 (Bu ay: 208)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.051 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware