|
HER 1000TL YE 1050TL VERİYORUM! (GERÇEK)
Arkadaslar sadece 1 tl lik seklinde olan her 1000tl yi 1050TL ye alıyorum.
İstanbulda olup elinde bolca 1 TL liği olan varsa kaç bin tl si varsa farketmez her 1000 tl ye 1050 tl veriyorum. bana özel mesaj ile ulaşabilirsiniz.
Arkadaşlar uygulamayı indirip benim kodumu girin PCTRNJ ücretsiz 25dk 150 TL civarı biniş hakkı kazanacaksınız.
Hadi gidelim! GO Sharing e-mopedlerini denemeniz için size 25 (150TL Civarı) ücretsiz sürüş dakikası vereceğim. Uygulamayı indirin, "promosyon kodları" altındaki menüye gidin ve kodu girin: PCTRNJ Sürüşünüzü paylaşın!
Android
Ios
Zeka Sorusu : Hangisi ölmüş?
TÜKETİCİ HAKEM HEYETİNE BAŞVURU
nike tan 3.000tl civarı bir ürün aldım mağazadan üründe sıkıntı çıktı götürdüm inceleme için başka bir şehire gönderilecek dendi sonuc olarakta 30 mayıs ta bu mesaj geldi.
Syn ******** *****. Ürününüz, firma tarafından olumsuz sonuçlanmış olup, teslim ettiğiniz mağazamıza en geç 7 iş günü içerisinde ulaşacaktır. Tkp no: .
Şimdi tüketici hakem heyetine başvuru yapıcam ama kaç gün içinde başvuru yapmam gerekiyor her hangi bir süre sınırı var mı şehir dışındayım henüz mağazadan ürünüde almadım.
Bilen arkadaşlar yanıtlarsa çok memnun olurum.
Bİ KRAL YOK MU???
Allah aşkına şu aptal facebook messengerdaki mesajları toplu silmenin yolu yok mu? Bilgisayar olmadan? 1000 tane mesaj birikti tek tek silmekten başka çare yok mu?
DOLANDIRICI (Kripto Avcısı)
Bu dolandırıcıyı nasıl engelleriz?
insanları çok pis dolandırıyor yazık binlerce dolar kaybeden yüzlerce insan var.
Telegram kanalı : Kripto Avcısı / İletişim @avcidestek
Scam coin/token, proje : #ARCH / ARCH / ARCHIMEDES
SAKIN SATIN ALMAYIN, DOLANDIRICI!!!
SAHTE / SCAM PROJEDİR!!!
SATIN ALABİLİRSİNİZ FAKAT SİZ SATAMAZSINIZ!!! KONTRATI O ŞEKİLDE AYARLANMIŞ!
Cinayet mi İntihar mı?
SON NOKTAYI KOYUYORUM DÜNYA DÜZ DEĞİLDİR!
|
Bir insanın gerçek zenginliği, onun bu dünyada yaptığı iyilikleridir. |
Başarılı bir nefis denetlemesi ancak, insanın -sonucu ne olursa olsun- kendi kendisine karşı tam anlamıyla samimi (dürüst) olması ve hareketlerini nefis denetlemesi mahkemesinin huzuruna asla nefsaniyetin etkisi altında kalarak eğip bükmeden, dosdoğru, olduğu gibi çıkarması ile mümkün olabilir.�
|
d5c67e27489736e10bdec8cfc55836510.gif |
Son Giriş: 3 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 12.877
İkinci El Bölümü Mesajları: 937
Konularının görüntülenme sayısı: 555.286 (Bu ay: 9.797)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 9.626 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic