AM5 Platformunda stabil ram önerisi 6000Mhz, 7000Mhz, 8000Mhz
Merhaba arkadaşlar şimdi yeni bir sistem toplayacağım 7000Mhz ve üstü frekanslarda bir ram almak istiyorum, fakat çok fazla karışıklık var, AM5 Platformunda stabil olarak 6000Mhz ram'ler daha iyi diyorlar, tercih olarak 6000Mhz üzerinden mi gideyim yoksa 7000,8000 tercih etsem stabil olarak kullanabilir miyim. Birde XMP destekli ramlar sorun çıkarır mı yoksa illa EXPO ram mı kullanayım. Destek için şimdiden teşekkürler.
Merhaba arkadaşlar aklımda bir sistem var fakat sizlerin düşünceleri ile benim kafamda ki ne kadar uyuşuyor merak ediyorum. Yeni çıkacak olan işlemcileri bekleyebilirim bunu dikkate alarak öneride bulunabilirsiniz. Yeni dediğimde yakın zamanda AMD X3D ocak gibi gelir diye düşünüyorum. Onun hariçinde AMD ve İntel piyasada anlık bulunan ürünler dikkate alınabilir.
Bütçe sınırlaması yoktur, kesenin ağzını açmış durumdayım :)) Genel oyun için kullanılacak, fakat render işleride yapacağım.
Silinebilir
Silinebilir.
12 Yıl Olmuş ne çabuk geçti zaman. Yaşlanıyorum :((
Arkadaşlar normalde böyle bir konu açmazdım, bildiri gelmiş 12 yıl olmuş duyur falan filan diye, yaşlanıyorsun iması atıyor DH bana, sağlık olsun.
Ultra Düzey Oyun PC Projesi
|
|
GTX 980 ve 970 SLI için İşlemci Önerisi
|
Asus GTX 970 4GB`mı Yoksa ASUS GTX 780 STRIX OC 6GB
|
|
4670 + FX X8 9370 + 4570 + FX X8 8350
|
|
|
Son Giriş: 11 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.264
İkinci El Bölümü Mesajları: 605
Konularının görüntülenme sayısı: 26.628 (Bu ay: 355)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 926 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El