Merhaba,
Aşağıda belirttiğim Xbox kardeşlik konusu sürekli güncel olmasına rağmen ilgili bölümün en alt konusu olarak görünüyor, bu da konunun daha popüler olmasını engelliyor.
Konu sürekli güncel olmasına rağmen neden en altta görünüyor, gerekirse sabitleyebilir misiniz?
Konu Linki: https://forum.donanimhaber.com/xbox-dijital-ortaklik-oyun-ve-hesap-satis-takas-grubu--98908379
Konunun ilgili bölümün en altında olduğunu gösteren link: Xbox Dijital Ortaklık, Oyun ve Hesap Satış & Takas Bölümü (donanimhaber.com)
Merhaba, yeni aldığım Series s cihazımı kablosuz bağlantıyla kullanıyorum. İndirme yaptığı sırada modemin kablosuz bağlantısı 5 10 saniyeliğine kesiliyor. Ancak internet sadece xboxta değil evdeki tüm cihazlarda kesilmiş oluyor. Xbox kullanmadığımda bu sorunu yaşamıyorum. Daha önce pc'de steamden çok oyun yükledim onda da böyle bir sorun olmuyordu. Xboxta henüz online oyun oynamadım onlarda nasıl olacak bilmiyorum ama download sürekli kesildiği için oyun yüklemesi de çok uzun sürüyor.
Bununla ilgili bir çözüm var mı?
İnternet Superonline fiber
Modem Huawei hg255s
Not:kabloyla bağlanmam mümkün değil, belki sorunu çözemezsem powerline adaptör alabilirim.
|
|
|
|
|
|
|
|
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: 9 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 451
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 25.241 (Bu ay: 155)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 63 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar